Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yanında aklın duruyorsa bu true love ama kasma içinden geldiği gibi davran absürt şeyler konuşma muhabbet sohbet duruş çok önemli kızın gözünde bi defa eksiye düştün mü sıkıntı ağırdan sat kendini sürekli yazma arama kıza kaybetme korkusu yaşat kızlar zoru sever
bir kibar bir barzo bir aşırı ilgili bir aşırı umursamaz aşırı dengesizlik sergileyip kızın dikkatini dağıttıktan sonra sol kroşe ile zayıflayıp sağ ile indirdim mi tamamdır
Kızlar pofpoflanmayı ilgiyi alakayı sever aga sen bi kıza ne kadar ilgi gösterirsen o kadar gözünde değerin artar kimiside ş*refsiz seviyor gerçi de seninde şansına artık nasıl bişey çıkarsa
benim bu konuda kendime hayrım yok be kardeşim tecrübe çok ama yorgunluk üzüntü daha çok yaşın daha gencse boşver bak 24 yaşına kadar dalgana sonrasına bakarsın
uzun zamandır sevgilim yok valla ama kendinden taviz vermemelisin egoist olma ama başkalarına bu kadar takma bırak ne hali varsa görsün seviyosa kendi gelir
barzoluğu da kibarlığı da seveceğini düşünmüyorum. Arkadaşın kafası karışık bence sen kendin ol başka birine dönüşme bide. Liselisin galiba, lise de olan aşkı da kafaya takma sadece lise aşkı çünkü