Davetsiz Kişi
Süper Üye
Merhaba Memoryhackers Ailesi
Bu Konuyu Anlatarak Birçok Psikolojik Sorunun Önüne Geçebileceğimi Düşündüm.O Yüzden Yazmaya Karar Verdim.
Sevgilisi Olmayan Erkeğin Mecburiyet,Tercih,Güvenmeme ... Nedenleri Olsada Toplumdan Aynı Muameleyi Görür.
Ne Bahane Üretirlerse Üretsinler Etrafındakiler O Kişiyi Bozar.
Bunun İçin Yapılması Gerekenler:
Kişi Sevgili İstiyorsa, Sevgili Bulucak.
Bulamıyorsa Nedenini Değiştiricek.
Haline Şükret Eli Ayağı Olmayan İnsanlar Var.Aç Susuz İnsanlar Var.
SENİN DERDİN NE Kİ
En Önemlisi GAMSIZ Olucak.
Yoksa Ömür Boyu Acıyla Yaşayacak.(Yada Ot Gibi)
Egoist Veya Kızlarla İyi Anlaşan Birileri Varsa Üzerine Geliyorsa Ya Yolu Vericek Yada Onu Ezicek.
Yani Kendini Övmeye Basladımı Bağıra Bağıra Mikrofon Vereyim İstersen Diyebilicek.
Yada Biraz Daha Bağır Seni Duyamıyorlar Diyebilicek.
O Seni Ezerken Düşünmüyor Çünkü. Sende Onu Ez.
Çekingen Kişiler Sevgili İstemiyorlarsa Çekinmelerine Gerek Yok Zaten Senin İçin Önemli Değil Zaten UMRUNDA DEĞİL O Kişi.Yani Hakkında Ne Düşünürse Düşünsün.
Sen Dersini Ver Hepsine.
Simdi Aşşağıda Vereceğim Maddelerden 1. ve 3. Deyse Sıkıntı Yok
Ama 2. Deysen Sevgili Derdin Olur
Maddeler Alıntıdır.
insandan insana değişik hissettirecek hayattır.
1- Çekingen:
bu tipler sadece hatun ortamlarında değil tüm ortamlarda kendini geri çeken tiplerdir.
*arkadaşlarla kafedeyken muhabbete giremez, arada bir ehe hehe diye eşlik etmekle yetinirler. bir şey söylemeden önce akıllarında hep rezil olmayayım, bana gülmesinler korkusu vardır.
*dolmuşta ineceği yere yaklaşınca "allah' ım lütfen biri aynı yerde insin de müsait bi yerde desin" diye dua ederler.
*olursa eğer, kız arkadaşıyla gezerken sürekli kızdan bi fikir gelse de he desem durumundadırlar.
çekingen için sevgilisiz hayat, kabullenilmiş çaresizliktir.
2- Abazan:
hayat görüşü olmayan erkektir.
3- Rahat:
en güzel duyguların insanıdır.
*onun için hayat, yaşanmak için vardır.
*sevgili arayışı içinde değildir. fakat uygun ortam kendiliğinden oluşursa tabi ki yok demez. ibneliğin lüzumu yok.
*bi gün halı saha maçına gider, bi gün evinde kitap okur. kafasına göre birden gezmeye çıkar.
*korkuları yok mudur? vardır tabi. zırt pırt sevgili tarafından aranıp, rapor vermekten korkar. bir bara gidip soğuk bira içerken dinlenmek istediğinde, trip yemekten korkar.
bu yüzden rahat için sevgilisiz hayat, kendine vakit ayırmaktır.
Sizlere Faydam Olmuşsa Ne Mutlu Bana
İnsanlardan Yanlış Muameleler Görüceksiniz.Fakat Takarsanız Siz Mutsuz Olursunuz.
Argo Küfürlü Kısımları Sildim.Umarım Konumu Silmezsiniz.
Bu Konuyu Anlatarak Birçok Psikolojik Sorunun Önüne Geçebileceğimi Düşündüm.O Yüzden Yazmaya Karar Verdim.
Sevgilisi Olmayan Erkeğin Mecburiyet,Tercih,Güvenmeme ... Nedenleri Olsada Toplumdan Aynı Muameleyi Görür.
Ne Bahane Üretirlerse Üretsinler Etrafındakiler O Kişiyi Bozar.
Bunun İçin Yapılması Gerekenler:
Kişi Sevgili İstiyorsa, Sevgili Bulucak.
Bulamıyorsa Nedenini Değiştiricek.
Haline Şükret Eli Ayağı Olmayan İnsanlar Var.Aç Susuz İnsanlar Var.
SENİN DERDİN NE Kİ
En Önemlisi GAMSIZ Olucak.
Yoksa Ömür Boyu Acıyla Yaşayacak.(Yada Ot Gibi)
Egoist Veya Kızlarla İyi Anlaşan Birileri Varsa Üzerine Geliyorsa Ya Yolu Vericek Yada Onu Ezicek.
Yani Kendini Övmeye Basladımı Bağıra Bağıra Mikrofon Vereyim İstersen Diyebilicek.
Yada Biraz Daha Bağır Seni Duyamıyorlar Diyebilicek.
O Seni Ezerken Düşünmüyor Çünkü. Sende Onu Ez.
Çekingen Kişiler Sevgili İstemiyorlarsa Çekinmelerine Gerek Yok Zaten Senin İçin Önemli Değil Zaten UMRUNDA DEĞİL O Kişi.Yani Hakkında Ne Düşünürse Düşünsün.
Sen Dersini Ver Hepsine.
Simdi Aşşağıda Vereceğim Maddelerden 1. ve 3. Deyse Sıkıntı Yok
Ama 2. Deysen Sevgili Derdin Olur
Maddeler Alıntıdır.
insandan insana değişik hissettirecek hayattır.
1- Çekingen:
bu tipler sadece hatun ortamlarında değil tüm ortamlarda kendini geri çeken tiplerdir.
*arkadaşlarla kafedeyken muhabbete giremez, arada bir ehe hehe diye eşlik etmekle yetinirler. bir şey söylemeden önce akıllarında hep rezil olmayayım, bana gülmesinler korkusu vardır.
*dolmuşta ineceği yere yaklaşınca "allah' ım lütfen biri aynı yerde insin de müsait bi yerde desin" diye dua ederler.
*olursa eğer, kız arkadaşıyla gezerken sürekli kızdan bi fikir gelse de he desem durumundadırlar.
çekingen için sevgilisiz hayat, kabullenilmiş çaresizliktir.
2- Abazan:
hayat görüşü olmayan erkektir.
3- Rahat:
en güzel duyguların insanıdır.
*onun için hayat, yaşanmak için vardır.
*sevgili arayışı içinde değildir. fakat uygun ortam kendiliğinden oluşursa tabi ki yok demez. ibneliğin lüzumu yok.
*bi gün halı saha maçına gider, bi gün evinde kitap okur. kafasına göre birden gezmeye çıkar.
*korkuları yok mudur? vardır tabi. zırt pırt sevgili tarafından aranıp, rapor vermekten korkar. bir bara gidip soğuk bira içerken dinlenmek istediğinde, trip yemekten korkar.
bu yüzden rahat için sevgilisiz hayat, kendine vakit ayırmaktır.
Sizlere Faydam Olmuşsa Ne Mutlu Bana
İnsanlardan Yanlış Muameleler Görüceksiniz.Fakat Takarsanız Siz Mutsuz Olursunuz.
Argo Küfürlü Kısımları Sildim.Umarım Konumu Silmezsiniz.
Son düzenleme: