Ben 0'dan yazılım öğrenmek istiyorum. İster hile olsun ister işe yarar program yazmak. İngilizce öğrenmek gerektiğinden hem İngilizce hem yazılımı aynı anda götürebilir miyim? İlk nereden başlamalıyım? İnternetten kurs almak mantıklı mı?
Götürürsün, ingilizce kaynaktan izlemek durumunda kalacağın zamanlara kadar iyi seviyeye getirirsin diye düşünüyorum ingilizceni de. C# zor bir dil, öğrenmen uzun sürer zaten. İnternetten öğrenip bol bol kendin kod yazarsan daha iyi öğrenirsin o yönde öneride bulunayım, sadece öğrenirsen unutmaya açık bir konu.
yazılımı videolardan anlamak istersen B1 ingilizce seviyesi yeterli olabiliyor(genelde altyazıları oluyor). yazılım ve ingilizceyi aynı anda yürütebilirsin. youtubedan ingilizceyi, udemy'den de istediğin yazılım dilini çalışabilirsin. sıkıldıkça bu 2si arasında git gel yaparsın
Eğer yazılım öğreniceksen bunun en temeline kadar inmen lazım ve okullarda yapılan müfredattan fikir alabilirsin. Ben bilişim teknolojileri bölümü okuyorum ve ilk başta visual studio ile windows app uygulamaları yapıyorduk pythonu saymazsan. Eğer kolaya kaçarım diyorsan internetten HTML, CSS ve JS(Javascript) dillerine göz atabilirsin
sıfırdan yazılım öğrenmek istiyorsan ilk önce bilmiyorsan ingilizce öğren yabancı kaynaklardan çok daha rahat öğrenirsin daha sonra yabancı sitelerden videolardan çok daha hızlı öğrenirsin
öğrenmeyin. öğreneceksenizde tam öğrenin. iki kod yazan ben oldum diyor hemen. hayır ben geçtim backend'i frontend ve tasarımda olmama rağmen ayar oluyorum. olacaksanızda lütfen gaza gelmeyin. 2 gecede öğrenilmiyor bu işler.