Şifre korumalı program başlatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimsesiz
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Konuyu Netleştireyim :

Bir exe dosyasına şifre koruması gömme (temp klasörüne indirmeden! )

Şifre Girin -> if (şifre true) -> run included (dışarıdaki bir dosyayı değil kendi içindeki dosyayı ) exe -> else wrong pass.

Not : kullanıcı adı şifre girin gibi bir sistem yaptım sorun exe dosyasını entegre etmede.

Son düzenleme:
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
onun yerıne ıp v4 koruması ekleyebılırsın. o adam sana ıp v4 unu verıcek projeye onun ıpv4 unu gıreceksın o sayede o da projeyı calıstırabılecek.
Kodlamasını bılmıyorsan yardımcı olabilirim.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Konuyu Pek Anlamadım Fakat Biraz Daha Net Olursan Yardımcı Olabilirim Tam Olarak Yapmak İstediğin Sistemin Mantığını Söle.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Yapmak İstediğin Sistem Tam Olarak Şölemi Bir Procam Yapıcaksın Ve Bir Giriş Sistemi Olucak Eğer Kullanıcı Adı Şifre Doğru Girerse Seni Yapmış Olduğun Ayrı Progamı Çalıştırcak Eğer Böyle İse Bu Sistemi Biliyorum Yardımcı Olabilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
parametre kullanarakta aynı işlemi yapabilirsin 2 adet exe oluştur 1. de kullanıcı kontrolünü yaptır 1. exeden 2. exeyi parametreli olarak çalıştır. Eğer normal bir şekilde çalıştırmak isteyen olursa exeyi çalışmayı durdurdu verecektir veya hiç açılmayacaktır parametre girilmediği için

Kimsesiz
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Yapmak İstediğin Sistem Tam Olarak Şölemi Bir Procam Yapıcaksın Ve Bir Giriş Sistemi Olucak Eğer Kullanıcı Adı Şifre Doğru Girerse Seni Yapmış Olduğun Ayrı Progamı Çalıştırcak Eğer Böyle İse Bu Sistemi Biliyorum Yardımcı Olabilirim.
evet böyle yardımcı olursan sevinirim ya da kısaca hangi modül kod kullanıcağımı yazarsan ben öğrenebilirim.
Post automatically merged:

parametre kullanarakta aynı işlemi yapabilirsin 2 adet exe oluştur 1. de kullanıcı kontrolünü yaptır 1. exeden 2. exeyi parametreli olarak çalıştır. Eğer normal bir şekilde çalıştırmak isteyen olursa exeyi çalışmayı durdurdu verecektir veya hiç açılmayacaktır parametre girilmediği için
sorun şu ki 2. exe benim değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...