Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
elektronik sigara alarak sonra elektronik sigaradann nikotin sakızına düşerek bırakırsın yoksa fındık fıstık çerez yemekle olacak iş değil o vücuduna nikotin girmesi lazım
önce hafif sigaralara yönel daha sonra sigara parasına başka şeyler satın al içecek meyve suyu soda yemek fark etmeksizin o paraya eş değer şeyler satın al
başının agrımayacagı yerlere git sonra dışarı çıkarken yanına 1 paket sigara alıyosan yarısını eve bırak yarısını götür haftadan haftaya azalt inş bırakırsın
bence kafanı dağıtman lazım birşeyler üzerinde uraşman lazım mesela oyun iş vb örnekler gibi böyle yaprak sıgarayı azaltabilir hata temelden bırakabilirsin
sen farkında olmadan ağız tiryakiliğin yüzünden de çok içiyor olabilirsin. bir arkadaş yazmış yanında çerez falan bulundur diye. benim de verebileceğim tavsiye bu yönde olur. bana da öyle oluyor çünkü. hep ağzına atacak bi şey arıyorsun, sonra pat sigara sonra bir sigara daha bi bakmışsın 2. paket bitiyor. umarım tez zamanda bırakırsın
dostlarım merhaba, yaklaşık 4-5 senedir sigara kullanıyorum. günlük 1.5-2 paketi buluyor hem öğrencilik hali hem de vücudum için çok sıkıntılı. nasıl azaltabilirim önerisi olan var mı?
İlk önce kafanda bitirmen gerekiyor çok sigara istiyorsan ağzına sakız şeker gibi ağzı yoran şeyler ye yüksek ihtimal tiryakisindir ağzın sürekli birşeyler ister