Sigarayı bırakma yolları nelerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
İrade, psikolojik destek, azıcık başka şeylere odaklanmak; örnek bilgisayar başında çok içiyorsan uzak dur, kahveyle içiyorsan kahve yerine başka bir içecek bul vb. Devlet nikotin yerine geçen replasmanları ücretsiz olarak veriyor sigara bırakma polikliniğinden randevu al ve karar verip sil hayatından. Bu arada akıl veren kel. Günde 2 paket içiyorum.

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ben bıraktığımda 1 karton sigaraya vereceğim parayla tuzlu fıstık aldım sigara canım çektikçe bi avuç yiyodum + tuzlu olduğu içinde bol bol su içiyodum. He birde sigara içenlerden uzak dur daha kolay olur

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Birden bırakamazsın yavaş yavaş azaltıcan yeni uğraşlar edin kendine kota belirle kendine çünkü kendini en iyi bilen sensin ve güçlü bir gayret gerek

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka bol bol sakız çiğne ağzın boş durmasın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
azaltarak birakamazsin. aniden birakman gerekiyor. 4 yildir icmiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
haci cok zor coookkk 10.000 lik puff aliyorum 1 haftada bitiyor biter bitmez 2 paket sigara iciyorum yas 23

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sakiz cigne sigara icen arkadaslarinla konusma mesafeni koru

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
WellbutrinXL kullanarak bıraktım tavsiye ederim pskiyatri yazabiliyor bi zaman sonra sigaradan tiksinmeye başlıyorsunuz sonra otomatikmen atıyorsunuz elinizden

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dayımın uyguladığını yazıcam öneridir bol bol tuzlu leblebi ve fıstık yiyerek bıraktı stresten uzak kaldı aklına koydu bırakmayı bıraktı ama 10 yıl sonra tekrar başladı :D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka kendini geliştirmeye yönetli sigarayı bırakırsın spor yaparak sıkıntı etme reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...