Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İrade, psikolojik destek, azıcık başka şeylere odaklanmak; örnek bilgisayar başında çok içiyorsan uzak dur, kahveyle içiyorsan kahve yerine başka bir içecek bul vb. Devlet nikotin yerine geçen replasmanları ücretsiz olarak veriyor sigara bırakma polikliniğinden randevu al ve karar verip sil hayatından. Bu arada akıl veren kel. Günde 2 paket içiyorum.
ben bıraktığımda 1 karton sigaraya vereceğim parayla tuzlu fıstık aldım sigara canım çektikçe bi avuç yiyodum + tuzlu olduğu içinde bol bol su içiyodum. He birde sigara içenlerden uzak dur daha kolay olur
WellbutrinXL kullanarak bıraktım tavsiye ederim pskiyatri yazabiliyor bi zaman sonra sigaradan tiksinmeye başlıyorsunuz sonra otomatikmen atıyorsunuz elinizden
Dayımın uyguladığını yazıcam öneridir bol bol tuzlu leblebi ve fıstık yiyerek bıraktı stresten uzak kaldı aklına koydu bırakmayı bıraktı ama 10 yıl sonra tekrar başladı