Sigarayı bırakmada en etkili yöntem nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar en etkili yöntem aklınızı kullanmaktır. Faydasını zararını koyun yanyana bir düşünün yahu ben ne yapiyorum diye
Bir yakınım sigara dan dolayı gırtlak kanseri oldu sesini kaybetti 65 yaşında idi 45 - 50 yıldır sigara kullanıyordu...

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
bence yavas yavas yavas azalt ve sonra birakmis olursun

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hemen azaltma yine yavaş yavaş düşür her gün bi sınırn olsun tekrar bırabilirsin bol bol su iç sakız çiğne

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben bir ara IQOS ile bırakmıştım. İşe yarıyor fakat bu seferde ona alışıyorsun. HEETS fiyatındaki artışlardan dolayı tekrar sigaraya başladım :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Herşey kafada bitiyor arkadaş ortamında 1 pakete yakın içiyorum kimi zamanda 2 ay elimi sürmüyorum. İraden güçlüyse bırakırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ben şöyle bırakmıştım aşırı içiyodum günde 5 6 dal gidiyodu yani dedim bırakıcam ilk önce kafaya koymak lazım sonra ise sigara içmeyi sevdiğin zamanlarda içmemeye çalış mesela yemekten sonra insanın canı çekiyor içme ne biliym en nefret ettiğin anda iç sonra bırakıyosn bilmem anlatabildimmi sigarayı uğraş olarak görmelisin nasıl desem sabah kalkıp herkes uyurken senin işe gitmen adama koyar mesela dersinki hay a**k yine işe gidiyorm falan dersin ama mevbur gidersin onun gibi düşün sigarayı en b**ktan zamanda iç ki enfret et ondan işden veya okuldan nefret ettiğin gibi bunu kimse aypmaz ama gerçekten işe yarıyor.

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar en etkili yöntem aklınızı kullanmaktır. Faydasını zararını koyun yanyana bir düşünün yahu ben ne yapiyorum diye
Bir yakınım sigara dan dolayı gırtlak kanseri oldu sesini kaybetti 65 yaşında idi 45 - 50 yıldır sigara kullanıyordu...
"Arkadaşlar en etkili yöntem aklınızı kullanmaktır."

Bence konuyu burada kapatabiliriz yerinde bir cevap olmuş.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
her zam geldiğinde bırakıcam diyom hala bırakmadım ama tek seferde içmemek daha iyi sigara istediğin zaman oyalanıcak bi şeyler bulmak lazım

Üye
3 HİZMET YILI
sakız çiğneye bilirsin
Post automatically merged:

sakız çiğneye bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kuru yemiş bişilerle ağzını dolu tut oyala kendini

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ilk önce azaltarak iç aklına sigara geldikce dikkatini dağıt

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
markete gidip o şeyi almamak bir süre mümkünse sigara içilen ortama girmemek ben böyle bıraktım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sadece 2 hafta bırakacağım daha sonra geri döneceğim diye düşün 2 hafta boyunca kendine bunu söyleyerek kendini kandır 2 hafta geçtikten sonra zaten en zor zamanlar geçmiş olacak ve eğer geri dönmezsen bırakmış olacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
bu 400 kullanımlık var onlardan alıp bitirince bi daha alasım gelmemişti benim açıkcası

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sakızlar var sigara bırakmak için ve ya nikotin bandı ağız ve el tiryakiliği giderse zaten o banta da sakıza da gerek kalmaz ama en etkili yöntem kendi iradenle bırakmak

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bir yakınım sigara dan dolayı gırtlak kanseri oldu sesini kaybetti 65 yaşında idi 45 - 50 yıldır sigara kullanıyordu...İ

İlk cümlen o kadar doğru ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...