Sigarayı bırakmada en etkili yöntem nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
azaltmayı dene sürekli kendi isteğin var yapa bilirsin bağımlığı yenmek için azalt baya azalt azalta azalta istek kalmaz bence

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben de basta zorlaniyordum fakat kendine hobiler edinerek aklindan cikarman lazim ben bu sekilde basardim

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
spor yap ve sadece bırak

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
abi sigarayı günde 1 kere iç senin için yeter eğer kompile bırakmak istiyosan başka şeylere odaklan

Üye
3 HİZMET YILI
sigarayı bayadır kullanmıyordum şimdi ise tekrar içmeye başladım 3-4 aydır bi yardımcı olurmusunuz eskisi gibi kafamda bitirmeye çalıştım ama başaramadım bildiğiniz etkili yöntemler varmı?
Kilolu değilsen sürekli birşeyler at ağzına. kilo alırsın ama yapcak bişey yok geri verirsin sigaradan iyidir

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
e sigaralarla yavaş yavaş likitin içindeki nikotin seviyesini düşür

Üye
3 HİZMET YILI
sigara yı bırakmak istiyosan ilk önce vücut daki nikotin oranını düşürmen ve ruhani olarak sigaradan negatif enerji alman lazım ilk olarak 2 gün sigara içmeyip kendini zorla ve her sabah 1 saat orman havasında yürüyüş yap ve sonra da sigaranın içindeki bilmediğin şeyleri araştır bunu yaparken tek bir dal sigara önünde dursun ve onu içmemek için diren ve sonunda o sigarayı al ve kır ve sonrasında sıgarayı içmemek için diren 21 gün sonra ihtiyaç olarak duymayacağın bir eski alışanlık olacaktır (ilk 2 gün vücut daki nikotin oranını düşürecektir buda sana oldukca yardımcı olur)

Üye
3 HİZMET YILI
azaltarak bırakırsın ama öyle 1 taan daha falan içerimn diyosan bırakamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
içinden sigara içmek geliyosa gelmesin su iç onun yerine bi soda felan sigara geliyosa aklına aklını başka yere yönlendir..

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
valla knka benim arkadasım var 15 yıldır sigara kullanıodu 171 i aradı bıraktırdılar artık içmiyor 1 yıl oldu içmeyeli

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
internete bir sakız gibi bişey satıyolar onu çiğnedikçe

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
sigarayı bayadır kullanmıyordum şimdi ise tekrar içmeye başladım 3-4 aydır bi yardımcı olurmusunuz eskisi gibi kafamda bitirmeye çalıştım ama başaramadım bildiğiniz etkili yöntemler varmı?
bence kendini başka şeylerle oyala yavaş yavaş bırakırım dersen hiç bırakamazsın sonuçta sigarayı hertürlü alıyorsun mesela canın sigara çektiğinde sakız çiğneyebilirsin

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
öncelikle dudak tiryakisi mi, el tiryakisi mi yoksa gerçekten canın mı istiyor onu belirlemelisin sonrasında ona göre bir yol izleyebilirsin

batin
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Sigara genel olarak mutsuzluktan dolayı içiliyor sigara içmediğin zaman mutsuz veya sinirli oluyorsun sigarayı bırakmanın en direkt ama en zor yolu hayat kaliteni arttırmak yani mutlu olmak bunun için düzenli ve keyifli bir rutinin olması lazım bu tamamen senin keyfine kalmış ama kendini geliştirmeyi bir hobi haline getirirsen spor yapmak, kitap okumak, kendini herhangi bir alanda geliştirmek gibi içinde bir tatmin hissi olucak yani bulunduğun halden daha memnun, daha mutlu olucaksın sonuç olarak da sigara içme ihtiyacı hissetmiyeceksin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Birden Bence Kimse Bırakamaz Ancak Bazı Akrabalarım Elektronık Sıgara Ile Bıraktılar Bıde Sakız Var Oda Cok Ise Yarıyor Eczanelerde Satılıyor Dıye Bılıyorum Ismını Bılmıyorum

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
knk paranı full kilitle hiç sigara alma zaten sonradan paraya kıyamazsın :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...