Sigarayı bırakmada en etkili yöntem nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
sigarayı bıraktım sakıza başladım işe yarıyo tavsise ederim

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İradeli olmalısın usta her şey sabırla çözülüyor bırakmak kolay değil

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yanında sigara pakedi taşı. eğer pakedin yoksa otomatik olarak kafan sigara almaya gidecektir ve çok düşüneceksindir. amerikada sigaraya fısıldayan adam lakaplı bir sigara bırakma uzmanının taktiğidir. kendisi 20 küsür yıldır sigara içmemesine rağmen hala paket taşımakta

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkada bırakmaktan korktuğun birisi varsa öleceğini hatırlamak

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yanında sigara taşı kanka bırakmak istediğin süre içmek istemenin en büyük nedenleri olmadığı zaman ulaşılmaz hissetmen

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
aga en önemlisi iş sende bitiyor eğer kendini içmicem diye şartlarsan ve buna uyarsan bırakamıyacağın birşey yok benim düşüncem tabi bu

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
çok fazla şey söyleyecekler fakat hepsi sana anlamsız gelecek irade lazım hepsinden önce

ancak bizim burada bir abi sigara yerine çay içerek başladı sakız filan çiğnedi arada kaçamak yaptı ama bıraktı sonuç olarak önemli olan yerini tutacak daha sağlıklı bir şey bulman ama dediğim gibi bir kez bile itimat gösterirsen gerisinin gelmesine izin verirsen ne yaparsan yap ölene kadar içersin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Nikotinden komple uzak durman gerek. Bununla alakalı bir yöntem var videosuda var. Allen carr yöntemi diye geçiyor. Ücretsiz sadece 1 saatlik video. Aniden bırakman gerek. Ben bırakalı 2 yıl oldu.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yavaş yavaş azaltarak bırakmanı taviye ederim. elektronik sigara vs. önerilerinde bulunanlar ile hemfikir değilim. sizinm de dikkate almamanızı öneririm.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam elektronik sigara daha çok teşvik ediyor bazı insanlarda, elektronik sigarayı önermem. En iyisi azaltarak içmektir, arkadaşların uzattığında vs. reddederek iradeni koruyabilirsin.
İyi forumlar.

Üye
3 HİZMET YILI
bol su iç ve doktarlara gidip birakmak istiyorum de onlar yardımcı olur hatta bırakman için hap verirler

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
En etkilisi sinir stresten uzak dur kafada bitiyor herseş elektronik sigarada denedim nikotin bantlarınıda..

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
nikotin sakızları var alışkanlığını götürür ya da en kötü parayı kıyıp esigara alıcan düşük nikotinli likitle böyle böyle bırakabilirsin

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
spora başlamak en doğru çözümdür

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
nikotin oranı düşük bir likit alıp e sigaraya başlayabilirsin ben öyle bıraktım. İlk 1 hafta yine 1-2 tane içiyordum ama sonrasında tamamen bıraktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...