Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sigarayı bırakmak için elektronik sigaraya başladım
reis kullanmaya devam et bi arkdaşım da böyle başladı artık rahat sigara canı çekmiyor likit içinde meyveli ve kahveli likitlerini öneririm. Ayrıtte elektroniği nerden aldınız ve marka modeli nedir ? ben almayı düşünüyorum.
Sağlığınız için elektronik sigarayı tavsiye etmiyorum sigarayı bırakmak için doktor desteği almak gerekiyor biraz da iş sizde bitiyor beyinsel olarak keşke bırakabilseniz tamamen hocam
Kanka bak şimdi ben de kullandım elektronik sigarayı normal sigarada Dani çekiyorsun ya o duman hani ciğerlerin anasını belliyor elektronik sigarada da buhar çekiyorsun o buhar ciğerlerine yapışıyor daha kötü etkisi var ve bırakmak için de işe yaramıyor ben tek seferde bıraktım çoğu kişinin aniden bırakma demesine rağmen tam 9 ay içmedim sonra tekrar başladım 1-2 ay içtim şimdi tekrar bıraktım işte 1 hafta oldu yani kısaca uğraşmayın elektronik sigarayla filan
elektronik sigara sigarayı bıraktırmaz çünkü sigara etkisi vermiyor nikotini tam anlamıyla alamıyorsun ve uzun süre içince bayıyor nikotin sakızı deneyebilirsin
Elektronik sigaranın sigarayı bıraktırdığına inanmıyorum ben, çünkü sigara isteğini gidermesi bıraktırması gerektiği anlamına gelmiyor sadece onu içerek sigara içmiş gibi hissediyorsun