Sigarayı bırakmak istiyorum tavsiyelerinize açığım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum ben nikotin poşeti kullanıyordum keyfi olaraktan abime denettirdim eleman direkt sigaradan uzaklaştı :D poşetler direkt nikotin ihtiyacını yüklü miktarda karşılıyor aldığın mg'ye göre ve sigaraya inan ihtiyaç durmuyorsun bu yola başvurabilirsin ama öncelikle her şey kafada bitiyor bunuda unutma bırakmak istersen hiç bir şeye ihtiyacın yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sakız çiğne veya şeker ye sigara hissini unutturur işe yaramıyorsa yeşil ay a başvurabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
normal sakız pek isteğimi dindfrmedi nikotin sakızı aldım onu deniyorum şimdi

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
oruç tut bak oruç bu zamanda bırakırsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ramazanda oruç tut akşamları dişini sık 1 ay götürür

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ailemden birisi beyinden sildirme şeysine gitti ve bıraktı, hala ağzına bir tane bile sürmedi 3 yıl geçti.

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kankam sigarayı kademeli olarak bırakma tek önerim budur bir gün tamamen sağlam olarak karar ver ve birden bırak.
Neden diceksin? Kademeli olarak bırakmaya çalışan tüm arkadaşlarım daha fazla içmeye başladı işte elektronik sigara ile bırakırım diyen arkadaşlarım hem onu hem sigarayı içmeye başladı daha kötü oldu.
Bir aile ferdim direk bir sabah kalktığında bıraktım dedi ve öyle bıraktı 5 senedir de içmiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Patlıcan suyu muhabbeti ile çok fazla bırakan insan tanıyorum biraz araştır istersen belki yardımcı olabilir sana.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam spora başlayın, bol su için, kendinizi gün içinde olabildğince sakin tutmaya çalışın. Daha sonra elektronik sigaraya geçin nikotin değeri en yüksekten başlayıp azaltarak gidin bir süre sonra sadece buhar kalacak ve sonra tad almamaya başladığınız anda bırakırsınız kolayca. Babam bu şekilde bırakmıştı.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sigara içilen ortamlardan bir süre uzak durun, 1 ay felan.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
benim arkadaşım bir bant kullanıyodu, birde artık finans açısından sıkıntıya giriyodu bıraktı.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
öncelikle sigarayı azaltacaksın yavaş yavaş sonrasında sigara aklına geldikçe başka şeylerle meşgale olucaksın uğraşıcaksın sonra bunu yapa yapa zamanla içmiyceksin aynı durumdaydım seninle ben kazandım bıraktım o kadar rahatım ki her açıdan böyle birşeyin tarifi yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
İstikrar çok önemli bu konuda bende istiyorum başaramadım ama bırakırsan hayatın daha iyi bir şekil alır

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ağzını doldur ağız alışkanlığın gitsin bol bol sakız çiğne.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sigarayı bırakmak istiyorum sürekli denedim ve başarısız oldum suan cok kararlıyım kendime once kücük hedefler belirlemeyi düsünüyorum ramazan boyu içmeyecem ve öyle öyle devam edeceğim sigarayı bırakan varsa aranızda güzel tavsiyelerinize ihtiyacım var
Ya genelde ilk başlarda çok sinirli oluyosun ama sonradan başka şeylerle oylandıkça we üstündeki stresi attıkça artık ona bağlı olmadığını we kendine dur diyebildiğini anlıyorsun

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sigarayı bırakmak istiyorum sürekli denedim ve başarısız oldum suan cok kararlıyım kendime once kücük hedefler belirlemeyi düsünüyorum ramazan boyu içmeyecem ve öyle öyle devam edeceğim sigarayı bırakan varsa aranızda güzel tavsiyelerinize ihtiyacım var
sigara bırakma uygulamalarıyla bırakanlar var. onlara bakabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...