Sigarayı bıraktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim önce beyninde bitirmelisin eger aklına geliyorsa demekki beyninde bitirmemişsin sana tavsiyem her hangi bir hastanenin yoğun bakımında yatan kanser hastalarını git gör ve seninde gideceğin yer orası onu bil o zaman beyninde bitirebilirsin

ⓚⓛⓐⓥⓨⓔⓒⓘ
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar sigarayı bırakalı tam bir hafta oldu bugün şuan canım o kadar çok istiyor ki kendimi parcalamak üzereyim, bu konuyla ilgili bana yardımcı olur musunuz?

senin adına hayırlısı olsun diyelim en iyisini yapmışsın, inşaallah diğer içenlerde bırakır :)

spiexkia
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kardeşim önce beyninde bitirmelisin eger aklına geliyorsa demekki beyninde bitirmemişsin sana tavsiyem her hangi bir hastanenin yoğun bakımında yatan kanser hastalarını git gör ve seninde gideceğin yer orası onu bil o zaman beyninde bitirebilirsin
Hacı şu beyinde bitirme olayını bir türlü anlayamadım :D

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
helal kardesim be ben kullanıyorum kac senedir benim yapamadıgımı sen yaptın cok iyi bir seçim darısı başıma :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
beyinde bitirmelisin yoksa geri başlarsın kendini bıraktıgına ve hiç başlamayacağına ve zararlı olduguna canına zarar verdiğin için bıraktıgına başlamaman gerektiğine inandır.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dayı ne bırakması yapıştır gelsin çek ciğerlere kadar dumanı keyiflen biraz ne kendini sıkıyorsun elbet bırakırsın

Üye
6 HİZMET YILI
Benim arkadaşım bi ara bırakmıştı sevgilisinden ayrılınca tekrar içmeye başladı ama bu sefer günde 1 paket içiyordu. Üniversiteye geçince tekrar bi sevgili buldu bu sefer sigarayı bıraktı.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar sigarayı bırakalı tam bir hafta oldu bugün şuan canım o kadar çok istiyor ki kendimi parcalamak üzereyim, bu konuyla ilgili bana yardımcı olur musunuz?
knk çubuk kraker ye veya su ile gargara yap işe yarıyor en azından sigara isteğini şimdilik azaltıyor
Post automatically merged:

sigara bırakma hattını arıyıp uzun uzun dertleş ben arasıra arıyorum keyifli oluyor hemde çok iyi taktikler veriyorlar tavsiye ederim ama illaki zor olacak bu dönem

PAŞA ™
Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
sıgarayı bıraktığın iyi olmuş valla yaklaşık 1 sene önce arkadaşımın dedesi sıgaradan dolayı ciğerleri pert olmuşdu amelyat yapmadı doktorlar en iyisini yapmışsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
çekirdekle unutrsun sabır et allah kolaylık versin zor bırakmak yaa.

artiz ne arar la bazarda
Banlı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
8 senedir içiyordum bıraktım tekrar başladım bu ramazan bana yaradı 6 aydır içmiyordum ramazan oruçu iyi geldi

Üye
9 HİZMET YILI
Ya basıl bıraktınız bende bırakmak istiyorum yeter artık leş gibi bir şey

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Ben bıraktığımda sürekli patlıcanla yiyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyodum onda da nikotin var diye istersen deneyebilirsin

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
çok iyi yapmışsın dostum emin ol ileride aşırı keyifli hissediceksin en azından yediğin yemeği tadından anlarsın kilo yapar ama yine de ciğersizlikten iyidir
Post automatically merged:

üstüne üstlük amcam da sigaradan vefat etti ki öleceği kesinleşince adam ölmeden bir iki gün önce son istek olarak sigara içti doktorlar falan da izin verdi düşün nasıl bir illet :D ben de bırakalı 2-3 ay oluyo üstüne kötü gelmeye başladı zaten mentollüler kalkınca iş boka sardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...