kardeşim önce beyninde bitirmelisin eger aklına geliyorsa demekki beyninde bitirmemişsin sana tavsiyem her hangi bir hastanenin yoğun bakımında yatan kanser hastalarını git gör ve seninde gideceğin yer orası onu bil o zaman beyninde bitirebilirsin
Arkadaşlar sigarayı bırakalı tam bir hafta oldu bugün şuan canım o kadar çok istiyor ki kendimi parcalamak üzereyim, bu konuyla ilgili bana yardımcı olur musunuz?
Hacı şu beyinde bitirme olayını bir türlü anlayamadımkardeşim önce beyninde bitirmelisin eger aklına geliyorsa demekki beyninde bitirmemişsin sana tavsiyem her hangi bir hastanenin yoğun bakımında yatan kanser hastalarını git gör ve seninde gideceğin yer orası onu bil o zaman beyninde bitirebilirsin
knk çubuk kraker ye veya su ile gargara yap işe yarıyor en azından sigara isteğini şimdilik azaltıyorArkadaşlar sigarayı bırakalı tam bir hafta oldu bugün şuan canım o kadar çok istiyor ki kendimi parcalamak üzereyim, bu konuyla ilgili bana yardımcı olur musunuz?
Temiz Ciğerlere Hayırlı Olsun Vücudun KardeşimArkadaşlar sigarayı bırakalı tam bir hafta oldu bugün şuan canım o kadar çok istiyor ki kendimi parcalamak üzereyim, bu konuyla ilgili bana yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar sigarayı bırakalı tam bir hafta oldu bugün şuan canım o kadar çok istiyor ki kendimi parcalamak üzereyim, bu konuyla ilgili bana yardımcı olur musunuz?