Sigarayı nasıl bırakabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Atıyorum günde 2 paket bitiriyorsan onu azaltman gerekiyor her strese girdiğinde de eline sigara almak zorun da değilsin biraz kendini tutmalısın her gün 1 çöp azaltsan bile sana faydası olucaktır

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dostlar sigarayı bırakmak icin neler yapmam lazım suan 1. Günüm kafayı yiyorum resmen. Dehşetli bir bas ağırısı halsizlik var canım cekiyor ama içmek istemiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir kötü oluyorum yani, yeni bağımlı değilim 6 7 sene var yani çocukluktan beri içiyorum.
Çay iç , abur cubur ye

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sigara içmek kafada bitiyor ama sigara içmicem diye elektronik sigara felan alabilirsin daha kötü olur 171 ara ilaç milaç veriyorlar nikotinli günden güne azaltıyorlar galiba nikotini ama dediğin gibi o kadar bağımlı değilsen bırakması kolay olmalı başka bi alışkanlık yapmaya felan çalış sigara verdiğin para ile başka bişi al eğlenebilceğin bişi olabilir vb.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
gardaşım sende bitiyor bu olay azını meşgul edecek birşeyler bulman gerekiyor ama şöyle birşey var çok kilo alıyorsun

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Valla tekrardan başladım yarışmacı arkadaşlara başarılar

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bro ailenden sana para vermemesini iste çalışmıyorsan evde yataktan kalkma 3 günden sonra alışırsın

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
nikotun bezi kullan çok içen biriysen yüksek doz kullanırsın sonra azaltmaya başlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostlar sigarayı bırakmak icin neler yapmam lazım suan 1. Günüm kafayı yiyorum resmen. Dehşetli bir bas ağırısı halsizlik var canım cekiyor ama içmek istemiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir kötü oluyorum yani, yeni bağımlı değilim 6 7 sene var yani çocukluktan beri içiyorum.
Kanka çokzor ya ben okurken içiyorum şuan .d

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
elektronik sigara içebilirsin içinde sadece nikotin var sigaradan daha az zararlı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
zaten nikotin bagımlısıyım diye bırakamıyorum dostum.
sigaranın içinde sadece nikotin yokki 4000 den fazla içerik var diyolar en azından elektronik sigarada sadece nikotin var
Post automatically merged:

bende sigaraya başlayacam galiba arkadaşlarım hep içiyor arada bir içiyorum bende onların yanında olmadığım sürece içmiyorum yaşım 16 ne tavsiye edersiniz

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
sigaranın içinde sadece nikotin yokki 4000 den fazla içerik var diyolar en azından elektronik sigarada sadece nikotin var
Post automatically merged:

bende sigaraya başlayacam galiba arkadaşlarım hep içiyor arada bir içiyorum bende onların yanında olmadığım sürece içmiyorum yaşım 16 ne tavsiye edersiniz
Sana yemin ediyorum başta çok güzel geliyor, arkadaşların al iç bir tane diyicek uzatacaklar sana. Karı mısın sigara içmiyorsun, korkma gibi şeyler söyleyecekler aldırma bile. Başta normal geliyor tatlı gidiyor sohbette yada yemekten sonra falan ama ilerde çektiğimiz halleri bil birsen vallahi tövbe edersin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
çekirdek çitlemek , sakız çiğnemek gibi aktiviteler yapabilirsin . Sigarayı bir şekilde aklından çıkarman lazım o yüzdende sigaraya benzeyen zararlı olmayan alışkanlık edinmelisin . Örneğin sigara ağzına alıştıysa kürdan alarak onu bi sigara gibi düşünebilirsin . Bir süre geçtikten sonra alışkanlığını yitirmiş olucaksın :)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
herşeyin farkındayım ama nasıl birşey olduğunu yaşamak istiyorum babam 20 yaşına kadar sigara içemezsin döverim diyor yakalanırsam büyük sıkıntı

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
zaten nikotin bagımlısıyım diye bırakamıyorum dostum.
Nikotin bağımlısı olduğunu zannediyorsun ama aslında o kadar değil.
Ben 15 yaşında başladım sigaraya 18 yaşında doktora gidip nikotin testi yaptırdığımda %90 oranında tiryaki olmuşsun dedi. Hadi bi 6-7 yıl daha geçti derken öyle bir elektronik sigara muhabbeti denk geldi. Askere gidinceye kadar 2 sene ağzıma sigara almadım. Askere gittiğimde tekrar sigaraya başladım ama eskisi gibi değildim. Askerden döndüğümde bir süre yine sigara içmeye devam ettim ancak dışarı çıkarken yanıma 1 tek sigara bile almadım. Yine elektronik sigara sayesinde bıraktım. Nikotin oranını zamanla düşürüyorsun. Boğaz vurumu vs. iyi olduğu sürece nikotin seni sigara kadar etkilememeye başlıyor. Umarım en kısa sürede bu yoksunluktan uzaklaşırsın.
Sana tavsiyem, kullan at denilen cihazlar var. Nikotin oranı yüksek. Biraz maddiyatın varsa, en azından denemelisin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bro agız alıskanlıgı ise agzıa kurdan benzeri bir seyler kulanarak gidermeye calıs eger degilse nikotin bagımlılıgısa nikotin i icinde bulunduran besinler ye patlıcan gibi patates gibi yesil domates gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...