Çay iç , abur cubur yeDostlar sigarayı bırakmak icin neler yapmam lazım suan 1. Günüm kafayı yiyorum resmen. Dehşetli bir bas ağırısı halsizlik var canım cekiyor ama içmek istemiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir kötü oluyorum yani, yeni bağımlı değilim 6 7 sene var yani çocukluktan beri içiyorum.
Kanka çokzor ya ben okurken içiyorum şuan .dDostlar sigarayı bırakmak icin neler yapmam lazım suan 1. Günüm kafayı yiyorum resmen. Dehşetli bir bas ağırısı halsizlik var canım cekiyor ama içmek istemiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir kötü oluyorum yani, yeni bağımlı değilim 6 7 sene var yani çocukluktan beri içiyorum.
Tekrar başladım zaten hayal hepsi .dKanka çokzor ya ben okurken içiyorum şuan .d
zaten nikotin bagımlısıyım diye bırakamıyorum dostum.elektronik sigara içebilirsin içinde sadece nikotin var sigaradan daha az zararlı
sigaranın içinde sadece nikotin yokki 4000 den fazla içerik var diyolar en azından elektronik sigarada sadece nikotin varzaten nikotin bagımlısıyım diye bırakamıyorum dostum.
Sana yemin ediyorum başta çok güzel geliyor, arkadaşların al iç bir tane diyicek uzatacaklar sana. Karı mısın sigara içmiyorsun, korkma gibi şeyler söyleyecekler aldırma bile. Başta normal geliyor tatlı gidiyor sohbette yada yemekten sonra falan ama ilerde çektiğimiz halleri bil birsen vallahi tövbe edersin.sigaranın içinde sadece nikotin yokki 4000 den fazla içerik var diyolar en azından elektronik sigarada sadece nikotin var
Post automatically merged:
bende sigaraya başlayacam galiba arkadaşlarım hep içiyor arada bir içiyorum bende onların yanında olmadığım sürece içmiyorum yaşım 16 ne tavsiye edersiniz
olmuyor hocam ya hiçbirşey bi bant az ucundan etki ediyor o kadar onun dışında etki eden bişi görmedimsakız tarzı şeyler yardımcı olur kısa süreli
Nikotin bağımlısı olduğunu zannediyorsun ama aslında o kadar değil.zaten nikotin bagımlısıyım diye bırakamıyorum dostum.