Sigarayı nasıl bırakabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Hocam dediğim gibi nikotin sakızı ve bantı bana göre değil onlar ayrı bir nikotin veriyor. Vücudum o kadarda nikotine alışmamış 10 20 yıllık içen biri değilim yanı bant yapıştırayım.
bunun için doktorlar var ama güzel bir doktor bulman lazım kanka yoksa hiç bir işe yaramıyor doktorda doktoru öneririm

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben vücüt geliştirmeyle uğraşıyorum.O halde bırakamıyorum.Bir keresinde 3-4 gün bıraktım.Hayat o kadar zevksiz boş geldi.Canım hiçbir şey yapmak istemiyor.Oyuncağı elinden alınmış çocuk misali mutsuzluk.Fiziki sıkıntılar zamanla aşılabilir.3 günün sonunda canın bile istemez.Sorun kafada bitirememek.Kafadan atamassan geçmeyen mutsuzluk.Onu bunu kullan diyenler çıkar.Bunlar fiziki yoksunluğu gidermek için.Mesele kafadan atmak.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostlar sigarayı bırakmak icin neler yapmam lazım suan 1. Günüm kafayı yiyorum resmen. Dehşetli bir bas ağırısı halsizlik var canım cekiyor ama içmek istemiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir kötü oluyorum yani, yeni bağımlı değilim 6 7 sene var yani çocukluktan beri içiyorum.
knk kraker yemek sakız çiğnemek ağzı oldukça meşkul etmeye çalış sigara yerine ağzına kraker sakız gibi şeyler at ağzın boş durmasın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kafada bitiricen içmicem dicen iradene sahip çıkacan aga

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
uzun zamandır kullanıyorsan direkt bırakmak yerine sayısını azaltabilirsin 1 paket yerine yarım paket gibi

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
önce kafada bitirmen gerek bi anda yoksa diğer türlü bırakamayacaksın

Üye
3 HİZMET YILI
ağzına al ve yakma bunu sürekli devam ettir beyninle mücadele et bende işe yaramıştı

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
ben bayadir iciyodum sonra birden kendi kendime biraktim ne kadar uzun icsemde tadi kötü geliyo kokusu falan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sigara içme alışkanlığını başka bir alışkanlıkla değiştirmeye çalış veya elektronik sigara ile bırakmayı dene

Fazla kusursuz
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostum sigara gerçekten bir bağımlılık mıdır yoksa insanlar bağımlılık gibi mi görüyor böylr düşünmek lazım evet bazı insanların bünyesi dirençsiz olduğu için kaldıramıyor ve çareyi sigarada buluyor en mantıklı çözüm kendini başka işe adamak çok mutlu olduğunda veyahut moralin bozulduğında efkarlanıp sigaraya başvuruyorsan bırakması çok kolay içmemek :) Bunun yerine günde 30 tl ye neler yapabileceğini düşün her gün spor yapmaya başla ve hayatının anlamını ve maddi açıdan ne kadar rahatladığını anlaman dileğiyle ...

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bırakma şansın yok gibi görünüyor :))

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sigarayı bırakmak için ilaçlar var kesin çözüm

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bir süre az içmeye çalış çok içtim bugün birazdan içerim falan tarzında bahanelerle kendini kandır sonrasında yiyecek içecek basit ağzında uzun süre oyalanabileceğin şeyler dene ya da düşünce olaraktan bir destek alırsan da bırakabileceğini düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
azaltarak bıraka bılırısın kardesım ben oyle yaptım.ama gercekten ınanclı olman lazım.ben bunu barakacam dıye.ve sıgara ıcebn arkadaslarının yanında durmıycan.yada benım yanımda ıcmeyın dıycen.yada sıgara kulanan bır arakadasın yanına geldıyı zaman dırek soylıyecen kardesım ben sıgarayı bıraktım sakın bana teklıf etme.ve benım yanımda sıgara ıcme.dıye.baska turlu burakamazsın.3gunde bırakırsın.ama 3 gunun sonunda cok canın ısteyeycek.dayanacaksın.cok asırı canın ısterse ıcen arkadsının sıgarasından 1 yada 2 duman alırsın.o senı cok ama cok rahatlatır.toplam 28 gun sonra geclestını hıs edersın.sexs hayatın 10n kat artar.esınle daha mutlu bır aılen olur.tabı evlıysen.bekarsanda canın cok kadın ceker.SAYGILAR.28 GUN KARDESIM.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kankam sakız çiğne kuruyemiş felan ye çekirde yiyebilirsin kafanı başka yere yöneltmeye bak

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bırakamazsan bile elektronik sigara kullanmanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Doktordan yardım alabilirsin ailenle yaşıyorsan her sigara içmeye çalıştığında seni cezalandirmalarini isteye bilirsin umarım birakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...