Sigarayı nasıl bırakabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Etrafında hiç sigara bulundurmayıp beklemelisin canın sigara çektiği zaman git sürekli bir şeyler ye ilk 2 günü atlatınca zaten daha içmezsin dostum belki spora başlayabilirsin hedefin olursa belki içmezsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
genelde dudak veya ağız bağımlılığından bahsederler ve ağzı ve elleri meşgul edecek şeyleri önerirler , ben bırakmayaçalışırken canım en çok sigaranın kokusunu çekiyordu garip olarak :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hastaneye gittin mi? Orada sana ne söylediler? GERÇEKTEN bırakmak mı istiyorsun yoksa sürekli ellerini mi bırakıyorsun?

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ben elektronik sigarayla bırakmayı düşünüyorum tavsiye ederim 1 hafta oldu daha sigara içmedim zamanla onuda bıakıcam

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Elektronik sigara hocam. Kökten çözüm paragraflarca anlatmama gerek yok. Bazılarında duman için ya da nikotin için içiyorlar. Bu durumda elektronik sigaranın nikotini giderek azaltıldığında sigara bağımlılığı ortadan kalkıyor. Denemelisin.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Dostlar sigarayı bırakmak icin neler yapmam lazım suan 1. Günüm kafayı yiyorum resmen. Dehşetli bir bas ağırısı halsizlik var canım cekiyor ama içmek istemiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir kötü oluyorum yani, yeni bağımlı değilim 6 7 sene var yani çocukluktan beri içiyorum.
Sigara bırakma hattını yani Alo 171 i Arayarak gereken destegi alabilceğini düşünüyorum umarım bırakırsınız :(

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka nikotin sakızı gibi şeyleri deneyebilirsin biraz zamanla geçer ilk günlerde vucüdunda nikotin eksikliği başladığı için öyle oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
sıgara ıcme zamanları kur satte 1 falan sonra gıttıkce bu sureyi uzat

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bırakabileceğimi sanmıyorum ama bundan bi kaç yıl önce yaşlı bir emmi leblebi ye demişti canın çektiğinde ne kadar işe yarar bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gerçekten istiyorsan herhangi bir şeyden yardım almadan başarabileceğini düşünüyorum lakin benim tavsiyem her aklına geldiğinde bir şey yap, bu 10 şınav çekmek olur, biriyle konuşmak olur senin tercihin dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bol kafein (filtre kahve önerimdir) ve gün içerisinde çok zorlandığın durumda soğuk su ile diş fırçalamayı deneyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Elinde bir kalem çevir ve ya tespih çekebilirsni tabi Bol suda içebilirsin belki

Üye
3 HİZMET YILI
nikotin barındıran sağlıklı yiycekler yiyebilirsin. Sakız çiğneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sigarayı bırakmam onun beni sevmesi kadar imkansız gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...