Sıkılınca izlemelik video önerisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Beyler hepimiz bazen bilgisayar başında sıkılıyoruz ve ben youtube ye girdiğimde çokta iyi videolar göremiyorum şöyle izlemeye değer keyifli videolar atsanızda izlesek :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
knk ben genellede video bulamayınca twitch komik videolar filan izliyorum zevkli oluyor ama netflix almanı öneririm veya bütçem sıkıntılı diyorsan dizilla gibi sitelerden izliyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben genelde yemek yerken yada sıkıldığımda ya yayıncıların oynadığı oyunları youtuba attığı videoları yada az önce ne izledik, bu ne olaki falan öyle kanallar var onları izliyorum eğlenceli sende bi bak

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
knk ben genellede video bulamayınca twitch komik videolar filan izliyorum zevkli oluyor ama netflix almanı öneririm veya bütçem sıkıntılı diyorsan dizilla gibi sitelerden izliyebilirsin
dostum netflix var zaten de dizide bulamıyorum sarmıyor yani şu ana kadar saran tüm dizileri bitirdim ben günde 1 bölüm izleyip bırakamıyorum sürekli devamını izleyesim geliyor ve hemen bitiriyorum :D
Post automatically merged:

ben genelde yemek yerken yada sıkıldığımda ya yayıncıların oynadığı oyunları youtuba attığı videoları yada az önce ne izledik, bu ne olaki falan öyle kanallar var onları izliyorum eğlenceli sende bi bak
tamamdır dostum bakacağım teşekkürler :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kelime oyununu izleyebilirsin. Kendi kanalı var 8 10dklık videolar atıyolar şahsen ben ne zaman sıkılsam açarım baya sarıyo. Hem de kelime haznem genişliyo.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
futbol ve basketbol ilgileniyorsan sokrates dergiyi tavsiye ederim. lol ile ilgileniyorsan gosu iyidir.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Knk ya twitch kesitler izle yada kaçan kurbanlıklar..ddd

Osman Demirci
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ülkemizde Yada Genel Dünya Üzerinde Fenomen Olmuş Kişileri İzleyebilrisin

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
twitch montajları olur veya sana sıkıcı gelen bir videoyu izliyen yayıncıyı izliyince o video güzel gelebiliyor böyle deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bruh moment,Tarihi Memes,İngiliz,ispanyol,isviçre'deki okulların durumu yaşamları nasıl diye merak ediyorsan onlara bakabilirsin keloğlan editleri vs çok şey var :burnbear:

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Learn Python. It will be good for you in future.

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
komik hayvanlar yaz izle canın sıkılınca

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ben twicth montajları seyrediyorum ama netflix olduğundan dolayı youtubedan oyun yayını yapan yayıncılara bakıyorum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
zedxsmurf izleyebilirsin asla sıkılmam mesela adam şiir gibi oynuyor :D ya da kısa oscar ödüllü filmler var baya etkileyici onlara da bakmanı tavsiye ederim

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ed stafford izleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...