dostum netflix var zaten de dizide bulamıyorum sarmıyor yani şu ana kadar saran tüm dizileri bitirdim ben günde 1 bölüm izleyip bırakamıyorum sürekli devamını izleyesim geliyor ve hemen bitiriyorumknk ben genellede video bulamayınca twitch komik videolar filan izliyorum zevkli oluyor ama netflix almanı öneririm veya bütçem sıkıntılı diyorsan dizilla gibi sitelerden izliyebilirsin
tamamdır dostum bakacağım teşekkürlerben genelde yemek yerken yada sıkıldığımda ya yayıncıların oynadığı oyunları youtuba attığı videoları yada az önce ne izledik, bu ne olaki falan öyle kanallar var onları izliyorum eğlenceli sende bi bak
güzel filmerde var yeni çıkan korku filmi seviyorsan bir sürü korku filmi var belgesel izleyebilirsinnetflix var zaten de dizide bulamıyorum sarmıyor yani şu ana kadar sara
tamamdır kanka teşekkürler bir bakacağımgüzel filmerde var yeni çıkan korku filmi seviyorsan bir sürü korku filmi var belgesel izleyebilirsin
tamamdır kanka teşekkür ederimKelime oyununu izleyebilirsin. Kendi kanalı var 8 10dklık videolar atıyolar şahsen ben ne zaman sıkılsam açarım baya sarıyo. Hem de kelime haznem genişliyo.