Ne kadar iyi oynarsam oynayayım tam rank atlayacağım zaman seri maçlarıma kötü toxic oyuncular geliyor ya biri afk kalıyor ya feedliyor artık cidden oyundan soğumaya başladım bu elodan çıkabilmem için bi öneriniz var mı
Sc ile Ezreal oynamanı tavsiye ederim en kötü dia olursun dostum.Ne kadar iyi oynarsam oynayayım tam rank atlayacağım zaman seri maçlarıma kötü toxic oyuncular geliyor ya biri afk kalıyor ya feedliyor artık cidden oyundan soğumaya başladım bu elodan çıkabilmem için bi öneriniz var mı
Hocam preyle girmeni öneririm ve daha aktif laneler de oynamaya alışırsan oyunu kolay bir şekilde domine edersin maalesef trollere yapabileceğimiz birşey yok şansa bağlı tr serverın da mid jung gibi laneler de oynayabilirsin top da oynarsan oyuna fazla etkin olmaz erken oyunda erken oyunda oyunun kaderini belirler.Ne kadar iyi oynarsam oynayayım tam rank atlayacağım zaman seri maçlarıma kötü toxic oyuncular geliyor ya biri afk kalıyor ya feedliyor artık cidden oyundan soğumaya başladım bu elodan çıkabilmem için bi öneriniz var mı
O konu inandırıcı gelmiyor bana. Sonuçta malzahar örneğinde gidelim. Takımın oynayamıyor ise tek taşıyamazsın maçı malzahar ilecanım tek bir şampiyonla oyna. şampiyonu iyice ezberlersen plata kadar yürüyerek çıkarsın. tek bir şampiyonla oynarsan oyunun makro kısmına daha çok zaman ayırabilirsin.
oyunda bozuk sampıyonları oyna sureklı maınle meta sampıyonları ozellıkle cok onemlı her turlu tasırsınNe kadar iyi oynarsam oynayayım tam rank atlayacağım zaman seri maçlarıma kötü toxic oyuncular geliyor ya biri afk kalıyor ya feedliyor artık cidden oyundan soğumaya başladım bu elodan çıkabilmem için bi öneriniz var mı
dur bende deniyem bunu .dHocam preyle girmeni öneririm ve daha aktif laneler de oynamaya alışırsan oyunu kolay bir şekilde domine edersin maalesef trollere yapabileceğimiz birşey yok şansa bağlı tr serverın da mid jung gibi laneler de oynayabilirsin top da oynarsan oyuna fazla etkin olmaz erken oyunda erken oyunda oyunun kaderini belirler.
prelerinle oynaNe kadar iyi oynarsam oynayayım tam rank atlayacağım zaman seri maçlarıma kötü toxic oyuncular geliyor ya biri afk kalıyor ya feedliyor artık cidden oyundan soğumaya başladım bu elodan çıkabilmem için bi öneriniz var mı