Merhabalar
Bu durumun farkındayız. Bunları azaltmak için sürekli çalışıyoruz bu konuyu da bir çok kez tartıştık. Bundan sonra bu tarz konular yerine spamı önlemek adına şunu yapabilirsiniz vb konuları bana daha mantıklı geliyor. Bu arada beni yanlış anlamayın, sadece bu konuyu bir çok kez tartıştığımız için olan bir problemi sürekli tartışmaktan ziyade çözüm yolları üretmeye çalışmak bana daha mantıklı geliyor. Sitemizin şu ana kadar spamı önlemek adına yaptığı şeyleri basitçe sıralayım:
- TR/EN olmak üzere kategoriler ikiye ayrıldı
- Hile hata çözümleriyle hem discord hem site üzerinden olsun çok uğraşan bir arkadaşımız var:
@thomasjb
- Yorum kısıtlaması ve konu açma sınırı getirildi. 2 saatte 5 yorum atabiliyorsunuz
- Spamlarla ilgilenmesi için üç editör arkadaşımız kategori moderatörlüğe terfi ettiler:
@BOT @In my heart Nørâ @Harkaw
- Her yetkili arkadaşımız en kötü günde 5,6 saat arasında aktif.
- Şu anlık EN kategoriye aktif olarak ben bakmaktayım. İleride EN kategori için yetkili alınır mı alınmaz mı onu bilemiyorum. Onun için o konu hakkında net bir şey söyleyemiyorum.
Şu anlık benim aklıma gelenler bunlar. Boş durmuyoruz elimizden geldiğince, hatta daha fazlası için her zaman çabalıyoruz, çabalamaktayız. Siz üyelerimizden de yardım bekliyoruz. Raporladığınız bir kişinin gözden kaçma riski 0%. Sadece aktif olarak rapor sistemini kullanmanızı bekliyorum. İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim. İyi forumlar.