Üye
Fiyatın bu kadar uygun olmaması lazım.. satıcı ciddiyse bir konuş derim.
Zaten satıcı letgoya koymuş işte isteyen gelip istediği testi yapsın diyor. Ya öyle yaptırcam ya da test yaptırım fotoğraf istiyecem. Sizce ne testleri yaptırayım aklımda sadece furmark testi var. Bu arada fiyatı 5,5k ya kadar çekti. Geçen hafta 10bin diyordu şimdi 7 binden 5,5k ya kadar pazarlık yaptım.Fiyatın bu kadar uygun olmaması lazım.. satıcı ciddiyse bir konuş derim.
Valla elimde şuan ederi 8.5k eden bi laptop var bu laptopu satabilirsem direkt gidip alacağım.Bilgisayara bi sağlam bak kontrol et bi sıkıntı yoksa kaçırma.
Sıkıntı olursa garantiye gönderirsin.
Hocam sistemi yılbaşında almış parçalar testlerde normal çıkarsa cidden baya iyi bir fırsat ama nakit yok şuan elimde. 7k yazmış ilk önce pazarlıkla 5,5k çektirdim zorla. Çocuğa acil para lazım belli yani ama letgoda ilanı 2 kişi favoriye almış normalde direkt satılması lazım dı 1 gün içindegerçekten çok iyi fiyat vermiş bu sisteme bence kaçırma pazarlıkta yap tabi
Sıkıntı yok beni dolandıramazlar. fiyatı 5,5k ya kadar pazarlıkla çektim. Şimdi daha da ucuzlatmak için ekran kartını sistemden çıkar fiyatı biraz daha ucuzlatalım dicem.Çok iyi fiyat 5500e düşürebilirsen direkt al ama piyasada askere gidicem diyerek çok fazla dolandırıcılık yapıyorlar dikkat et
o kadarda zorlama adamı beni bu kadar zorlarsalar ben almaktan vazgeçerdim zaten temel ekran kartı al gitsin adam askere gidecekmiş para lazım olurSıkıntı yok beni dolandıramazlar. fiyatı 5,5k ya kadar pazarlıkla çektim. Şimdi daha da ucuzlatmak için ekran kartını sistemden çıkar fiyatı biraz daha ucuzlatalım dicem.
ekrn kartınıda al biraz kullan değişirsin sonra bro ekran kartınıNasıl hocam özellikleri neyki snin sistemin. 2.el mi sıfır mı aldın?
Şimdi çocuğa 5,5k dedim kabul etti ama bilmiyorum ekran kartı beni kesmez biliyorum ben ekran kartını sistemden çıkartıp o şekilde almak istiyorum diyeceğim.
Zaten 7kdan 5,5k ya pazarlıkla indirebildim. Bilmiyorum ya o ekran kartının piyasası çok yok gibi 2k dan anca satarım alıcı çıkarsa. Daha monitörüm de yok 144hz güzel bi 1,5k ya monitör almam lazım. Ekran kartı değişimi yapsam 4k lık bi ekran kartı alsam 1660ti falan yakalrsam. Monitörle birlikte toplamda 9kya falan denk gelecek yine bana.kanka 5500 tl den fazla vermem ben