Uzman Üye
Yaklaşık 5 ay falan önce bir sistem topladım kasayla birlikte içindeki herşeyi yeniledim monitör hariç 3000 TL tuttu
Ekran Kartım Asus GTX 1050 Ti işlemcim ise amd ryzen 3 1300X şimdi benim sorunum şu oyunlarda ufakta olsa arada 1 saniye drop giriyor ben bu drobu kaldırmak için ve daha verimli fps almak için oyunlarda işlemciyi overclock yapsam sorun olurmu? Kasada toplam 7 tane fan var ekran kartı güç kaynağı falan dahil.
birde Speccy adlı programdan bilgisayarın ısısına bakıyorum.
İşlemci : 44 derece
Anakart : 50 derece
Ekran Kartı : 57 derece. bu arada ekran kartının fanları oyundayken sistem çok ısınırsa dönmeye başlıyor.
HDD : 42 derece
Bu değerler oyunda değilken sadece google açık iken
bu arada bu programdan RAM in özelliklerine bakıyorum normalde 2400MHz olması gerekirken 1199MHz görünüyor.
Hepsini cevaplarsanız sevinirim.
Ekran Kartım Asus GTX 1050 Ti işlemcim ise amd ryzen 3 1300X şimdi benim sorunum şu oyunlarda ufakta olsa arada 1 saniye drop giriyor ben bu drobu kaldırmak için ve daha verimli fps almak için oyunlarda işlemciyi overclock yapsam sorun olurmu? Kasada toplam 7 tane fan var ekran kartı güç kaynağı falan dahil.
birde Speccy adlı programdan bilgisayarın ısısına bakıyorum.
İşlemci : 44 derece
Anakart : 50 derece
Ekran Kartı : 57 derece. bu arada ekran kartının fanları oyundayken sistem çok ısınırsa dönmeye başlıyor.
HDD : 42 derece
Bu değerler oyunda değilken sadece google açık iken
bu arada bu programdan RAM in özelliklerine bakıyorum normalde 2400MHz olması gerekirken 1199MHz görünüyor.
Hepsini cevaplarsanız sevinirim.