Tamam kral sensin. İyi akşamlar.hangi yoruma cevap yazdıgıma bakmadan konusarak boş yapmış oldun biraz arkadaş i3 10100f ile 500 fps alırsın yazmış ben 4080 li pc ile o kadar alıyorum yazdım sende sazan gibi atladın heralde boş yorumların ile seni uğurluyorum iyi akşamlar![]()
adamda alır işlemcisi iyiyse valo ekran kartına bakmıyor ki4080 le o civarda alıyorum kanka![]()
gayet normal aga bendede var onlardan bende aynı şekilde öyleyimValorant oynarken normalde en düşük ayarda oynuyorum zaten cs den alıştım ve en düşük modelde 1440x1080 ayarda oynyorum 120 hz pc 200 fps alıyor yukarısına cıkmıyor normal mi bi sorun mu var acaba
Sistem özellikleri
ryzen 5 3600
8 ram
1660 ti 6 gb
Neden 130 üstü zor alıyor sistemi gayet yeterli ben apu sistemimde bile 100 FPS ile oynuyordum.130 üstü zor alırsın
1660 ile daha fazla fps almanız gerekiyor.Valorant oynarken normalde en düşük ayarda oynuyorum zaten cs den alıştım ve en düşük modelde 1440x1080 ayarda oynyorum 120 hz pc 200 fps alıyor yukarısına cıkmıyor normal mi bi sorun mu var acaba
Sistem özellikleri
ryzen 5 3600
8 ram
1660 ti 6 gb
valorant işlemci öncelikli bir oyun benim işlemcim i3 10 bu işlemci fp ürünü 1.5k felan ve bununla 200-500 arası fpsleri yakalıyorumValorant oynarken normalde en düşük ayarda oynuyorum zaten cs den alıştım ve en düşük modelde 1440x1080 ayarda oynyorum 120 hz pc 200 fps alıyor yukarısına cıkmıyor normal mi bi sorun mu var acaba
Sistem özellikleri
ryzen 5 3600
8 ram
1660 ti 6 gb
knka benim pc ye bayadır macun filan sürmüyorum belki ondan olabilir bilmiyorum pek bilgisayar hakkında ama yani normalde adamlar benim pc aynı sistem filan 200 den yukarısını görüyro o yüzden dedim bi sorun mu var filandiye1660 ile daha fazla fps almanız gerekiyor.
normalde ortlaması 230 fps
bilgisayarının temizlik zamanı gelmiş o zamanknka benim pc ye bayadır macun filan sürmüyorum belki ondan olabilir bilmiyorum pek bilgisayar hakkında ama yani normalde adamlar benim pc aynı sistem filan 200 den yukarısını görüyro o yüzden dedim bi sorun mu var filandiye
ne alsam cok iyi olur kkna işlemciyebilgisayarının temizlik zamanı gelmiş o zamansistemin çok güzel bu arada. İşlemci bi tık yükseltilebilir.