Elimde bir script var(site scripti .html olarak) ve bunun içine giriş yapma kayıt olma ve kayıtlı kullanıcıların ticket atabilmesi özelliklerini eklemek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım edebilecek herhangi birileri varmı
öm den sitenin fotoğrafını atıyorumKardeş, İnternette hazır scpritler var.
Böyle şeyler sitenin türüne bağlı.
Mesela bir Blog Sitesinde Olan şeyleri forum sitelerinde yapamassın.
yani ? edecek misin etmeyecek misinSana Yardım Ederim Ama MemoryHackers Misyonuna uymaz
Etmiyecem İnterneten hazır script indir düzenle kulan zor bişe değilyani ? edecek misin etmeyecek misin
tamam zor birşey olmayabilir fakat ben elimdeki scripte eklemek istiyorum elimdeki scriptte var bu özellikler fakat db ye bağlı olmadığı için çalışmıyor bu arada *etmeyeceğim*Etmiyecem İnterneten hazır script indir düzenle kulan zor bişe değil
elimdeki scriptte kayıt olma bölümü var zaten sadece database'e bağlamam gerekiyor bunu nasıl yapabilirimMerhaba, bahsettiğiniz şekilde yapmak elbette mümkün. Fakat bunun için öncelikle eliniz de bulunan html formatında olan dosyaları dinamikleştirmeniz gerek aksi taktirde yanıt vermeyecektir. Bunun için de php asp gibi diller de bilginiz olması gerekmekte. Size önerim hazır scriptler kullanmanız internette ücretsiz bir çok script bulunmakta. İyi forumlar.
sanırım pasif üye olduğundan dolayı öm atamıyorum dc adımı versem ?Özel mesaj yolu ile ulaşırsanız yardımcı olabilirim.