Öncelikle Merhabalar Abilerim,Ablalarım,Değerli Kardeşlerim Benim Bugün Size Bir Sorum Olacak Öncelikle Onaylı Üye Oldum Ve Avatar Ve Mesaj Yazarken Altta Gif Veya Resim Çıkıyor O Nasıl Yapılıyor Ve Bana Yapabilecek Varmı Özel Gif Veya Resim Veya Nereden Bulabilirim Onları
Fotoğraf yapmak istiyorsan masaüstüne indirdiğin bir fotoğrafı hızlıresime yükleyip linki kopyalaman gerekiyor.Daha sonra sağ üstten nickine tıklayıp imza de.Araçların yanında bir de resim ikonu yani resim ekle butonu çıkacak ona basıp linki yapıştır
Gif yapmak istiyorsan (hazır gif kullanacaksan) GIPHYe girip sağ üstten upload bas daha önce indirdiğin gifi seçip yüklenmesini bekle.Resim yüklenince copy link bas ve geri kalan şeylerı harfi harfine yap bunlarda hiçbir değişiklik yok
yapıyorum diyorki İçeriğiniz gönderilemez. Bunun nedeni, içeriğiniz spam benzeri olduğu veya uygun olmayan öğeleri içerdiği için olabilir. Lütfen içeriğinizi değiştirin veya daha sonra tekrar deneyin. Sorun yaşamaya devam ederseniz, lütfen bir yöneticiyle görüşün.
yapıyorum diyorki İçeriğiniz gönderilemez. Bunun nedeni, içeriğiniz spam benzeri olduğu veya uygun olmayan öğeleri içerdiği için olabilir. Lütfen içeriğinizi değiştirin veya daha sonra tekrar deneyin. Sorun yaşamaya devam ederseniz, lütfen bir yöneticiyle görüşün.