Sitedeki hileler neye göre yapılmaktadır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Ne zaman bir oyun için hile istesek isteğe göre hile yapmıyoruz diyorsunuz. Peki neye göre yapılıyor bu hileler? Ben anlamış değilim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
knksen çok gerginsin son gğnlerde bi derdin mi var anlat yardım edek
ellerindeki dataya göre yapıyolar galiba açık yakalayınca falan da olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Yeteneğe göre.

Moderatörün son düzenlenenleri:
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Genel olarak hilelerin yapım sürecine geliştirici ekip karar veriyor, tabii ki kullanıcı isteklerini de değerlendiriyorlar ama sadece kullanıcı isteklerine bağlı olarak hile yapılmıyor. Hile geliştirme süreci oyundan oyuna değiştiği için projelerin ne zaman biteceği hakkında kesin bir tarih verilmiyor. Proje bittikten sonra genelikle 1-2 hafta kadar test süreci oluyor bu süreç içerisinde ban yenilip yenmediği ve özellikler test ediliyor bug fixler yapılıyor. En son kısımda ise hileyi MemoryUI'a yükleyip kullanıcı grubunu seçiyorlar ve hile kullanıma açılıyor.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ara sıra oylama yapılıyor aslında kullanıcıların yoğun olarak istedikleri yayınlanıyor. Ve kitlesel oyunlara yöneliniyor. Kitlesi fazlaca bulunan oyunlar tercih ediliyor genelde.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum oyunun kitlesine göre yapılıyor hileler örneğin wolftünün kitlesi artık yok denecek kadar az o yüzden hilesi yok valorant yeni bi oyun olduğu için ve kitleside olduğu için ona yapılıyor gibisinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...