Geçmiş olsun haklısın ban yiyor diye uyarı koymaları lazım.Uzun süredir süper üye konumunda olduğu için hileyi test edememiştim, daha sonrasında yeni bilgisayar topladım ve hileyi kullanma rütbesinin onaylı üyeye düştüğünü gördüm. Siteye güvenim sonsuz olduğu için hileyi denemek amaçlı hile sürümüyle uygun Windows sürümü yükledim ve hemen test etmek için hileyi açtım.
Her şey sorunsuz açıldı ve hilenin çalıştığını test edebilmek için antrenman moduna girdim ve anında ban yedim. Siteye güvenim sonsuz olduğu için main hesabımda yaptım bu işlemi ve 7000 TL'lik hesabım hile ile bir el bile oynamadan gitti. Artık bu siteye de güvenim sıfıra indi diyebilirim. En azından yanına bir uyarı koymalıydınız, girer girmez ban atıyor diyeNeyse sağlık olsun, yapacak bir şey yok.
hocam şimdi valorant hilesinden ban yeniyor yani hilede ban yedirmez aşırı güvenlidir demiyor sadece ud diyor ama valo ud hileleri de banlıyor tamam herşeyi geçtim hileyi ana hesabınızda neden açtınız hesabınıza para yatırmazsanız da bişey demicemde 7000 tl lik hesapta açmak ne biliyim bence suç sende yan hesapta açabilirdin ve ban yersende 3ay bekleyip yada spoofer kullanıp ana hesabına girebilirdin yaniUzun süredir süper üye konumunda olduğu için hileyi test edememiştim, daha sonrasında yeni bilgisayar topladım ve hileyi kullanma rütbesinin onaylı üyeye düştüğünü gördüm. Siteye güvenim sonsuz olduğu için hileyi denemek amaçlı hile sürümüyle uygun Windows sürümü yükledim ve hemen test etmek için hileyi açtım.
Her şey sorunsuz açıldı ve hilenin çalıştığını test edebilmek için antrenman moduna girdim ve anında ban yedim. Siteye güvenim sonsuz olduğu için main hesabımda yaptım bu işlemi ve 7000 TL'lik hesabım hile ile bir el bile oynamadan gitti. Artık bu siteye de güvenim sıfıra indi diyebilirim. En azından yanına bir uyarı koymalıydınız, girer girmez ban atıyor diyeNeyse sağlık olsun, yapacak bir şey yok.
Hiçbir hileyi MAİN hesabında deneme hiçbir hilede %0 ban riski yokturUzun süredir süper üye konumunda olduğu için hileyi test edememiştim, daha sonrasında yeni bilgisayar topladım ve hileyi kullanma rütbesinin onaylı üyeye düştüğünü gördüm. Siteye güvenim sonsuz olduğu için hileyi denemek amaçlı hile sürümüyle uygun Windows sürümü yükledim ve hemen test etmek için hileyi açtım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?