Arkadaş görüşünü bildirmiş, bildirebilir tabi ki buna kimse karışamaz. Benim demek istediğim biri birşey der gereksiz kırılmalar yaşanırdı. Arkadaş yorumumu okursa anlayacağını düşünüyorum. Microsoft'un içeriklerini paylaşan insan sayısı da çok bizim forumda toplanıp hep birlikte Microsoft'u mu arayacağız sizin içeriklerinizi paylaşıyoruz diye ? Paylaşan adam kadar paylaşılmasına göz yumanda suçlu olur bir durum var ise.
Bu kadar kasmaya gerek yok olayı bende kendi görüşümü izzah ettim. Bir ithamda bulunmadım kimseye üstüne alınan hata yapıyor kendine.
O arkadaş şunu yaptı, bu arkadaş bunu yaptı diye giderseniz hayat boyu yalnız kalırsınız, dediğim gibi ASOSYAL midir nedir zaten rahatsız oluyorsa videoların kanal dışı paylaşımlarını kapatır. Sadece o kanal üzerinden izler takipçileri demek ki paylaşılmasına göz yumuyor. Olay bu kadar basit.
Demek istediğim elalem için birbirinizle kötü olmaya gerek yok, şimdi anlamışsınızdır umarım. Bunları buraya sizleri kardeşim olarak gördüğüm için yazıyorum, iyilik yapayım derken kaş göz çıkartmayın pişman olmayın sonra.