Siteye Şikayet!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bazıları ASosyalin Videolarını Paylaşmış Ve İçimizden Biride Bizi ASosyala Sölemiş

l36WYg.png

Arkadaşlar Bence Dikkatli Olalım Yoksa Bu ****lar Bizim Siteyi Kirletecekler.

Üye
9 HİZMET YILI
Adam izin veriyorsa ve konuda bu videoyla alakalı ise bence zararlı birşey yok ortada tabi yöneticiler ne der onu bilemem

Üye
9 HİZMET YILI
Çok değişik insanlar var gerçekten, eminim o arkadaş şuan burada dolanmaya, yararlanmaya devam ediyordur. Felaket tellalığı yapmış :)) Paylaşan kişi niye rahatsız olsun ? işine geliyordur burada dolaylı yoldan reklmını yaptırmak

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim Siteyi Kotülemekte Amacım Yoktu o Yorumu Yapan Bizzat Bendim xSgual Gibi Kişiler Milletin Videolarını Paylaşmaktan önce izin alsın

Joi

Donator
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Rahat ol Asosyal siteye hiçbir zarar veremez ASosyal rat atarak PC'ye bağlanıyor Hacker olsa kendisini geliştirerek büyük yerlere gelebilir boş boş konular açmayın!

Üye
9 HİZMET YILI
The ScineLy' Alıntı:
Kardeşim Siteyi Kotülemekte Amacım Yoktu o Yorumu Yapan Bizzat Bendim xSgual Gibi Kişiler Milletin Videolarını Paylaşmaktan önce izin alsın

Gidipte bunu bildirmenizi gerektiren bir durum yok ki, Youtube da paylaşılan videolardan dolayı telif hakkı yoktur. Paylaşılan videoların telifi Youtube üzerine geçer. Kanalın kendi içeriği başka kanallar üzerinde paylaşılıyor ise telif bildirebilir. Sonuçta o paylaşılan videoların lisansları aksi Youtube'a belirtilmiş ise  Commersial Licence'dır diğer türlü Community Licence oluyor. Demek istediğim o paylaştı, bu paylaştı değil. Uğraşmaya gerek yok, dilerse videoların paylaşımını kapatır zaten sizde gider kendi kanalından izlersiniz demek ki paylaşılmasını göze alıyor arkadaş. Burada o arkadaş paylaştı diye o arkadaşa da bir ithamda bulunamayız. rklam olayına giriyorsa onada karar verecek bizler değiliz zaten görevli arkadaşlar ne güne duruyor. İnsanlarla kötü olmaya gerek yok bırakın gitsin.

Üye
9 HİZMET YILI
adamın suçu yok yani görüşlerini bildirmek istemiş

Üye
9 HİZMET YILI
Ahanda buldum konuyu şu adamada çoğu kişi uyuz oluyor zaten her konusu 10 dakika önce paylaşılmış alıntı konular.

http://memoryhackers.org/konu-basit-yoldan-logo-yapimi.mh

Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaş görüşünü bildirmiş, bildirebilir tabi ki buna kimse karışamaz. Benim demek istediğim biri birşey der gereksiz kırılmalar yaşanırdı. Arkadaş yorumumu okursa anlayacağını düşünüyorum. Microsoft'un içeriklerini paylaşan insan sayısı da çok bizim forumda toplanıp hep birlikte Microsoft'u mu arayacağız sizin içeriklerinizi paylaşıyoruz diye ? Paylaşan adam kadar paylaşılmasına göz yumanda suçlu olur bir durum var ise.

Bu kadar kasmaya gerek yok olayı bende kendi görüşümü izzah ettim. Bir ithamda bulunmadım kimseye üstüne alınan hata yapıyor kendine.

O arkadaş şunu yaptı, bu arkadaş bunu yaptı diye giderseniz hayat boyu yalnız kalırsınız, dediğim gibi ASOSYAL midir nedir zaten rahatsız oluyorsa videoların kanal dışı paylaşımlarını kapatır. Sadece o kanal üzerinden izler takipçileri demek ki paylaşılmasına göz yumuyor. Olay bu kadar basit.

Demek istediğim elalem için birbirinizle kötü olmaya gerek yok, şimdi anlamışsınızdır umarım. Bunları buraya sizleri kardeşim olarak gördüğüm için yazıyorum, iyilik yapayım derken kaş göz çıkartmayın pişman olmayın sonra.

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kendi Videoları Gibiymiş Demesi Beni Üzdü:/

Üye
9 HİZMET YILI
Belli ki Koçum Yazdıklarım Zoruna Gitmiş Ama Yaşın Küçük oldundan Fazla Uzatmıcam

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
The ScineLy' Alıntı:
Belli ki Koçum Yazdıklarım Zoruna Gitmiş Ama Yaşın Küçük oldundan Fazla Uzatmıcam

Nerenin malısın merak ettim kardeşim. Youtubede paylaşılmış bir videoyu her türlü isteyen herkes istediği platformda videoyu yeniden bir içerik sağlayıcıya yüklemediği sürece youtube linkiyle paylaşabilir. Bunun paylaşılması yapımcınında işine gelir. Burda kendi yapmış gibi gösteriyo mevzusu falan o beni ilgilendirmez, isterse göstersin isterse göstermesin ? Hayır çok büyük bir firmadan bahsetsek, firma gelir bizimle iletişime geçer. Asosyal dediğiniz kişiyi daha yeni duyuyorum, millete gereğinden fazla değer vermeyin. Asosyal kimmiş arkadaş ? Zaten arkadaşta demiş orda sorun yok diye. Hayır sorun var dese siz nasıl yorum yapacaktınız ben onu merak ediyorum.

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Lan Dün Kayıt Olan Kişi Gelmiş Laf Ebeliği Yapıyo :D.17 Yaşındayım Ve Bana KÜÇÜK Dediğine Göre 36 Yaşında Filansındır Galiba?

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Rez alayımda eve geçince gerekirse bi dalak show yaparım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...