Siteye uzun süre kayıtlı üyeler için özel perm verilebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Siteye 5 veya 6 yıldır kayıtlı olan üyeler için özel bir perm verilebilir veya 6 yıldır foruma kayıtlı olan kullanıcılar için bütün hilelere ulaşabilmesi için bir perm olabilir. İyi forumlar.
Edit; Yıl sayısı artabilir veya azalabilir. @nader11ndeu.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/hile-kullanma-sistemi-nasil-calisir.131571/ ve https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/ konusunu lütfen okuyunuz.
Site de aktiflik kısmına değinmeyeceğim lakin her site de olduğu gibi konu ve mesaj oldukça önemli. Hee ama şu olabilir bir kullanıcı 5 yıl 10 yıl artık onu neye göre baz alırlar bilmiyorum ama kişinin çok eski kullanıcıları olması sebebi ile ona özel göstermelik bir hediye vs bir şey olabilir bu sevgi sohbet bağı arttırır hoş olur ama avantaj sağlamalı mı herhangi bir özelliği olmalı mı o konuda çok emin olamadım.

SADECE ÖLÜLER GÖRÜR
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Siteye 5 veya 6 yıldır kayıtlı olan üyeler için özel bir perm verilebilir veya 6 yıldır foruma kayıtlı olan kullanıcılar için bütün hilelere ulaşabilmesi için bir perm olabilir. İyi forumlar.
yok ya olmaz oyle sey yapmazlar sıkıntı cıkar buyuk

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
agalar yorum yapma iyi hoşta adam bilmedigi konu hakkında mesaj kasmak için yazı yazıyor yeni kullanıcılar yapıyor hep bunu ve önüne geçilmesi zor oluyor adam yorumları okuyor kendince birşey cıkartıyor alakasız bir cevap veriyor ama birşey olmuyor uzun yıllı hesaplara öyle birşey uygulanabilir hilelere ulaşmak için

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Vericeklerini düşünmüyorum ya

İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
bi ara hesap kurup sonra birdaha aktif olmayanlarda yararlanır yapmazlar öyle birşey diye düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bence çok saçma olmuş ben mesela 4 senedir kayıtlıyım fakat genellikle küçüklük aklı olduğu için şifrelerimi unutup hep yeni hesap açardım çok aktivitem olmazdı mesaj sistemi daha mantıklı

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence saçma olur adam siteye katılır hiç aktif olmaz ama bütün hilelere ulaşabilir, bence saçma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...