Sizce bir zaman makineniz olsa, ilk ne yapardınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
çocukluğa

Tired Good Night GIF by HBO Max

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
1 hafta öncesine gidip deprem olmadan önce insanları gerekirse sokaklarda bağırarak uyarırdım

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
8 Mayıs 2017'ye dönüp o bahar rüzgarının etkisiyle sahilde ona son kez sarılırdım...

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
klasik zamanı geri alıp yaptığım hataları düzeltirdim bi de bitcoin

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Atatürkün olduğu zamana gitmek isterdim gerçekten öyle bir lideri görmek harika olurduu

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kesinlikle geçmişe değil geleceğe giderim.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
orta çağa ışınlanır gladyatör olurdum

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
yani bu aklımla gitsem çok şey yaparım ama bu yaşımla gitmek istemem aslında daha çok geçmişe dönmek istemem çünkü geçmişte yaşadığım çok fazla acı tecrübe var böylesi iyi hayat güzel devam ediyor bide ekonomi güzel olsa :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Geçmişe dönmemi veya geleceğe gitmemi sağlayacak bir zaman makinem olsaydı, öncelikle geriye değil, geleceğe gitmek isterdim. Geçmiş zaten yaşandı ve az çok neler olduğunu hepimiz biliyoruz. Oysa gelecekte ne olacağını kimse bilemez. Daha iyi bir dünya umuduyla öncelikle geleceğe giderdim. Eğer gelecekte dünya çok daha güzelse, yaşama oradan devam etmek isterdim. Ancak sandığımdan kötü ise en başa dönmek isterdim.

Bu soruyu normal bir öğrenciye sorsak muhtemelen büyük bir çoğunluğu kendi geçmişine dönerek hatalarını düzeltme yoluna gidecektir. Oysa benim bir zaman makinem varsa insanlık tarihinin ilk safhalarına kadar gidebilirim. Bu yüzden benim düşüncelerim ve hayallerim biraz daha farklı.

Bir zaman makinem olsaydı teknolojinin henüz gelişmediği, beton yığınlarının arşa doğru yükselmediği, fabrika bacalarının tütmediği, her yanın ağaç ve ormanlık olduğu, barışın yaygın olduğu bir döneme gitmek isterdim. Tarlamda kendi domatesimi yetiştirmek, kendi ineğimin sütünü içmek isterdim. Televizyonsuz, bilgisayarsız, insanların konuştuğu, paylaştığı bir döneme gitmek isterdim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
2006'ya geri dönmek isterdim güzeldi o zamanlar be sorumluluk bilincinin olmaması her şeyin toz pembe olması zor ama en güzel zamanlarıydı hayatımın haftasonları sabahın 7sinde uyanıp çizgi film izlemek

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Back in the past to the Stone Age to know how humans lived

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kutup ayıları çok yalnız onların yanına giderdim :D

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
btc nin ilk zamanlarına gidip alabildiğim kadar alır ve şu an ünlü olmuş insanlarla arkadaş olurdum bir de unlost eskişehirdeydi ozamanlar onun yanına giderdim
Post automatically merged:

minigun ile osmanlı zamanına giderdim simdi dünyanın yarısı osmanlı olurdu
ahahhah harbi çok mantıklı

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...