Sizce Dolandırılır mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hepinize merhaba, bundan biraz önce l... adlı kişiden 20 tlye zulu hilesi satın almıştım. Dolandırılma riskini alarak aldım ve dolandırıldım. Bir kişi daha buldum bu kişi canlı yayında hilesini gösteriyor yani kanıtı var hatta canlı yayında ona mesaj attım gönderildi. Maçına girdim gerçekten de hileydi ilk başta satın almayı düşündüm sonra Discordan konuştuk. Dün parayı gönderecektim Pazar olduğu için gönderemedim, göndermeye çalıştıktan sonra kanalına baktım 1 saat önce canlı yayın yayınlamış yorumlara baktığımda 17 TL mi çaldı vs. diye bir yorum gördüm. Ardından yayını biraz izledim ilk oyuna girdi sonra maça girdikten sonra zulu b22 verdi. Sonra yeni hesap açıp oyuna girdi, bu sefer B22 vermedi. Discord üzerinden "en son attığın yayında b22 verdi" diye bir mesaj attım. Cevap olarak "ayda yılda bir oluyor " dedi. Ardından "ama ban yemek değil bu tekrar girebiliyosunuz " dedi. Sonra hemen "videoda yeni çar açtım çünkü ismimi beğenmemiştim " dedi. 17 TL mi çaldı yorumu hakkında mesaj gönderdim. Cevap olarak "öyle şer***siz var bize rakip abone toplamaya çalışan i**er " dedi. Ve bir süre sonra "vaz mı geçtiniz " dedi. Şimdi sizce bu adama inanıyım mı? Söylediğine göre 50'den fazla satış yapmış. İlk başlarda normal diye düşündüm ancak sonlarda biraz şüphelendim. Buraya sorayım dedim, siz ne düşünüyorsunuz? Sizce almalı mıyım?
Reklam olur diye kanal linkini vb. paylaşmıyorum. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler :)

Üye
8 HİZMET YILI
hiç tavsiye etmem. adam hileyi satın almanız için size tekrardan soruyor ve üstelik yorumu da silmiş eğer gerçekten 50+ satış yapmış olsaydı sizi pek fazla önemsemezdi. bu tarz oyunların hilelerini ücretsiz paylaş cok kişi var onları da kullanabilirsiniz ban yememek için bypass kullanın

E- Sporcu Orkun
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum oyun zevkine karışmak gibi bir hakkım yok fakat tüm zulu oynayan kardeşlerime söylüyorum fps oyunlarını sevip de CS:GO varken neden zulu'ya para bayılıyosunuz güzel kardeşlerim alın Steam'den CS:GO'yu az oyun nedir görün , kısacası demek istediğim p2w olmayan oyunlar varken şöyle para basılan oyunları oynamayın ...

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum oyun zevkine karışmak gibi bir hakkım yok fakat tüm zulu oynayan kardeşlerime söylüyorum fps oyunlarını sevip de CS:GO varken neden zulu'ya para bayılıyosunuz güzel kardeşlerim alın Steam'den CS:GO'yu az oyun nedir görün , kısacası demek istediğim p2w olmayan oyunlar varken şöyle para basılan oyunları oynamayın ...
CS:GO var zaten :D Zaten zulaya 10 TL'mi ne yatırdım bir daha yatırmam büyük ihtimal. Arkadaşlarımın çoğu zulu oynuyor o yüzden oynuyorum.

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bu dolandırma işleri de tvdeki telefon satıcılarından çıkmış internete de düşmüş.Sakın inanma.Kimse sana 17 tlye zulu hilesi vermez.
Zaten zulunun hilesi aylık 12 dolar adam babasının hayrına mı verecek hileyi

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Gercek zulu hilesi o paralı satanlar o hileyi o paraya satmazlar adamlar dolar uzerinden satiyor cunku birde tamam yapanlar var ama adam birturlu b22 gecemediler bu hata aldiklarindan birde 7 dk sonra aliyorsun bunu yani adamlar boyle kandiriyor dksini bildiklerinden o zamana kadar oynayip gozunuzu boyayip kapatip satiyor artik hile aramadan vazgecin sahtekar cok cunku suan satan yerler var ama hepsi dolar uzerinden satiyor bosverin hilesiz oynayin o oyunuda baska oyun oynayin oyunmu yok yahu

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kaç kere söylendi söyledik zulu hilesi satın almayın aldırtmayın dolandırılıcaksın . Ve zaten zulu dediğiniz map larını cs go dan çalmış hiçbir kendi özelliği olmayan aim olayından tut animasyonlarına kadar BERRRBAT bir oyun ve hala oynuyorsunuz niye ? TÜRK oyunu diye ya olum türk oyunu değil türk oyunu ve en çok türkleri kazıklıyor şimdi girin yabancı serverlere herşey zp li oynamayın oynattırmayın

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dolandırılırsın alma yabancı serverlere gir orda hepsi zp li onlara ayrımcılık yapılıyor ben oyunu bıraktım bu yüzden ve birde kasma var onu da katalım çok pahalı ve hep za lı olduğu için Türk oyunu diye bizi kazıklıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...