Hepinize merhaba, bundan biraz önce l... adlı kişiden 20 tlye zulu hilesi satın almıştım. Dolandırılma riskini alarak aldım ve dolandırıldım. Bir kişi daha buldum bu kişi canlı yayında hilesini gösteriyor yani kanıtı var hatta canlı yayında ona mesaj attım gönderildi. Maçına girdim gerçekten de hileydi ilk başta satın almayı düşündüm sonra Discordan konuştuk. Dün parayı gönderecektim Pazar olduğu için gönderemedim, göndermeye çalıştıktan sonra kanalına baktım 1 saat önce canlı yayın yayınlamış yorumlara baktığımda 17 TL mi çaldı vs. diye bir yorum gördüm. Ardından yayını biraz izledim ilk oyuna girdi sonra maça girdikten sonra zulu b22 verdi. Sonra yeni hesap açıp oyuna girdi, bu sefer B22 vermedi. Discord üzerinden "en son attığın yayında b22 verdi" diye bir mesaj attım. Cevap olarak "ayda yılda bir oluyor " dedi. Ardından "ama ban yemek değil bu tekrar girebiliyosunuz " dedi. Sonra hemen "videoda yeni çar açtım çünkü ismimi beğenmemiştim " dedi. 17 TL mi çaldı yorumu hakkında mesaj gönderdim. Cevap olarak "öyle şer***siz var bize rakip abone toplamaya çalışan i**er " dedi. Ve bir süre sonra "vaz mı geçtiniz " dedi. Şimdi sizce bu adama inanıyım mı? Söylediğine göre 50'den fazla satış yapmış. İlk başlarda normal diye düşündüm ancak sonlarda biraz şüphelendim. Buraya sorayım dedim, siz ne düşünüyorsunuz? Sizce almalı mıyım?
Reklam olur diye kanal linkini vb. paylaşmıyorum. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler
Reklam olur diye kanal linkini vb. paylaşmıyorum. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler