Süper Üye
ve neden önemli olduğunu açıklarsanız sevinirim .D
knk ucuz bi ekran kartıyla işlemci önerin varmı oyunları kaldırabilecek kasmadan oynayabileceğimOyundan oyuna değişir bu kardeşim. İşlemcin ekran kartının yükünü kaldırabilmesi lazım darboğaz olayı olmaması lazım yani ekran kartına yatırım yapabilirsin. İşlemci ekran kartını taşıyabiliyorsa işlemciye pek gerek yok yani daha iyi bir işlemci almana gerek yok oyun için![]()
knk ucuz bi ekran kartıyla işlemci önerin varmı oyunları kaldırabilecek kasmadan oynayabileceğim
300 400 arası knkBütçe belirtmeden maalesef bir şey öneremeyiz![]()
300 400 arası knk
knk suanda baktım benim pcdeki işlemci 49,70 100 tl arasıMaalesef bu bütçe ile alınan bir ekran kartı ile oyun oynayacağını pek sanmıyorum oynasan bile grafiklerden keyif alır mısın bilemem. İnşallah bu bütçeye işlemci de dahil değildir![]()
knk suanda baktım benim pcdeki işlemci 100 tlintel core i3 2120
intel core i3 2120 4 ram nvidia geforce gt 420Dediğim gibi 300-400 TL bütçe ile pek düzgün oyun oynayamazsın2. el HD6570 - R7 240 ekran kartlarına bakabilirsin anladığım kadarıyla bilgisayarın eski bir bilgisayar diğer parçalarını bilmiyorum bu yüzden pek yorum yapamayacağım. Durumun varsa yeni bir sistem almanı öneririm elindeki sistemi yükseltmek pek mantıklı olmayacak çünkü.
intel core i3 2120 4 ram nvidia geforce gt 420