Sizce Evren Bir Simülasyon mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Şahsen ben olduğunu düşünmüyorum. Bu polemik konuyu da tezlerinizi görmek için açmak istedim. Evet/hayır gibi kısa cevap atmayın.

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bende bazen sanki bir oyunda mışız gibi hissediyom çok deyişik oluyor bazı günler

Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
ne bilem mesela bazen bazı günler oturup gök yüzüne baktıgım zaman bi sağa bide yavaş ca solo doru gök yüzüne bakınca sanki bir oyun içinde kalmışız gibi hissediyom
Evrenin bir simülasyon olduğunu söylüyorsunuz ancak bunu savunacak bir görüş bildirmiyorsunuz şu an. Tez değil bu.

Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Evrenin bir simülasyon olduğunu söylüyorsunuz ancak bunu savunacak bir görüş bildirmiyorsunuz şu an. Tez değil bu.
yani haklısınız ama elimde bir tez yok doru yani sadece sölemek konuya katılmak istedim

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
prometheus filmindeki gibi olabilir bazen diyorum. birileri bizi yerleştirmiş ve yönetiyor bu hayatı

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, ben sizden evet/hayır GİBİ kısa cevap içeren şeyler istemedim. Evrenin simülasyon olduğunu düşünüyorsanız bu iddianızı güçlendirecek tezler istedim. Ben de karşılığında antitez sunacağım, sunabildiğim kadar.

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
neden olmasın

Get Down On Your Knees This İs Last Kiss
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Evren bazen o kadar insanları sınıyor ki böyle sorulara itiyor ama burdaki oyun evren değil insanlar

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Tek tek rapor etmekten yoruldum. Tezlerinize karşılık antitez sunacağım diyorum, sen neden olmasın yazıyorsun. Bir fikrin ya da tezin yoksa yazmayın artık. Adam akıllı, mantık çevresinde tartışalım diyorum ben, hala ısrarla böyle yorumlar geliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Evrenin smilasyon olduğu düşünen ..Yaradanın varlığını yok sayıyor demektir. Saygı duyuyorum fakat bence hayır

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Tek tek rapor etmekten yoruldum. Tezlerinize karşılık antitez sunacağım diyorum, sen neden olmasın yazıyorsun. Bir fikrin ya da tezin yoksa yazmayın artık. Adam akıllı, mantık çevresinde tartışalım diyorum ben, hala ısrarla böyle yorumlar geliyor.
dostum sakin ol benim şahsi fikrim, savunmayıver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...