Sizce hile kullanmak da bir hastalık mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hile bir bağımlılıktır
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba dostlar, yıllardır hack kullanırım hatta bazı oyunları sırf hacki var diye indirmişliğim var. Hacksiz de zevk vermemeye başlıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Oyunun hacki olmasına rağmen hacksiz oynadığınız oluyor mu?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bence hack kullanan birisi daha sonra hack sız oyun oynayamaz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hacksiz oynayip kor gibi neden gezeyim ne guzel silahlarin yerini adamlarin yerini goruyoruz hem zamandan kâr hem zevke zevk katiyo saygilar :)

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bağımlılık yapıyor, oyunları hilesiz oynamamak istiyorsun zamanla. Hilesiz oynamaya çalışıyorum ama olmuyor çünkü beyin kolaya alışıyor gibi bişey.

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hastalık değil bence keyif meselesi.oyunlardan sıkılmış birisi olarak hile olmasa çoğu oyunu oynamam.

Vearf
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
İnsanlardan üstün olmak isteyen, hayatta başarısı azalmış insanların zevk aldığı yerdir. Hile açmak bir sanattır kullanması ve zevk alması estetiktir.

İyi forumlar...

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hocam 7 yıldır lolde gümüşten çıkamıyorum zaten azıcık hileden zarar gelmez :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Oyunları hilesiz oynama taraftarıyım. Hile ile artık o oyundan başka bir oyun oynamış oluyorsun. Tabii bu dediklerim sürekli hile kullanımı ilgili. Yoksa normal oynadığın oyunda ara sıra hile açmak, normalde yapamadığın şeyleri yapabilmek son derece eğlenceli.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kesinlikle bir hastalık bir kere başlayınca insan durduramıyor kendini hangi oyunu oynasa bi hack arayışı başlıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bence hilesiz oynamak daha zevkli ama herkes kullanıyorsa sende kullancan

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bence hastalık, veya kendini güvende hissetme içgüdüsü müdür nedir tam çözemedim. Yıllardır en iyi olduğum oyunlarda bile alışkanlık olmuştur açarım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hile kullanmak bir zevk degildir hile kullanmak oyunlardan zevkini almış kafada bitirmiş adamın işidir cünkü baktıgınız zaman bir çoğu oyun vakit kaybı ve gereksiz buluyorum bu yüzden yıllardır hile kullanıyorum buna hiçbir zamanda karşı cıkmamıştırm aksine her zaman hileyi desteklerim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hırs yapmış insan hile yapar yani hastalık vs. değildir

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hack bağımlılıktır zevkine varan bırakmak istemez

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yani kısmen sayılabilir çünkü daha çok keyif alıyorsun keyif aldıkça daha çok hile yapasın geliyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
cs de full hile kullanırdım valoya geçince hilesiz daha zevkli oldupunu anladım ama lolde falan hile şart diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bence değil ben çok sinir olduğum için açıyorum genelde adamlar öyle bir oynuyorki sanki yemeyip içmeyip oyun oynuyorlar tryhard oynayıp bide saçma sapan seni aşşağılamak için sözlerde bulunuyolar işte kötüsün kolaydı vs. ben böyle tiplere sinir olduğum için açıyorum ve gayette memnunum karşısı tilt oluyor :) kendi mentalimi bozmuyorum.
Zaten lol gibi bir oyunda hilesiz oynamak gerçekten imkansız o kadar kötü takımlar geliyorki sanki bilerek senin maçına koyuyorlar o adamları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...