Sizce ilişkim hakkında ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
şurda kadınları anlayan kımse yoktur yapılan yorumlar boş bunlar farklı varlıklar bence bir günleri bir günlerini tutmuyo benden tavsiye fazla sıkma yol verıyolar

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Kral 2 saat oldu var mı bir gelişme ?

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Hiç bir şey olmadı diye mesaj atmış görüldü atmadım daha
Post automatically merged:

Ne yapmamı önerirsin
Hemen karar vermemeni öneririm de şu an kız tarafında bir sıkıntı var, acaba bir şey yapmış olabilir misin .d

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hemen karar vermemeni öneririm de şu an kız tarafında bir sıkıntı var, acaba bir şey yapmış olabilir misin .d
Sanmıyorum knk bir şey yapmadım tamam yazıp geçerim muhtemelen en sonda kendi geri dönüp yazar diye tahmin ediyorum

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Sanmıyorum knk bir şey yapmadım tamam yazıp geçerim muhtemelen en sonda kendi geri dönüp yazar diye tahmin ediyorum
Kral en iyisini düşünmüşsün, beklersin biraz daha sonra ne yapacağına karar verirsin. Su akar yolunu bulur. Hakkında hayırlısı olur umarım .)

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
açık konuşucam en son ilişkimde aynısını yaşadım sürekli beraber olduğunuz artık sıkılmış olabilir, sıkılmasının birçok nedeni var çok düşünmen, çok ilgilenmen, hayatında sadece o varmış gibi davranman vs vs. bu pekçözebileceğin bir olay değil ilişkinin başında bunları yapmaman lazımdı
kızın kafa yapısı şuanda zaten bana deli gibi aşık başkasına bakmıyor ben mesaja bakmasamda affedecek birşey demeyecek gibi birşey tek çözüm yolu ilişkiye ara vermek ya da ayrılmak kız zaten bir süre sonra senin verdiğin ilgiyi isteyince muhtemelen geri dönecek ve bu sefer aynı hataları yapmayacaksın

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi
ya bro klasik kızların bilerek yaptığı peşinden koşturma taktiği.Sen kendin diyorsun saplantı yaptım diye.İşe yaramış:)Peşine gidersen basit olarak görcek seni.Sen kendini geri çekersen kaybetmiyim diye o yürücek.Sen geri çektiğin halde onda tepki yoksa kafada bitirmiştir.Amacın tek seferlikse onun aradığı herşey sendeymiş gibi davran.Gözünün içine bakarak yalan söyle.Amacına ulaştıktan sonra yalanlar ortaya çıksada olur.Biri gelir biri gider NEXT.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi
hacı 6-7 ayda kızın nasıl biri oldunu anlamadın mı yani o kadar süredir çıkıyoruz diyorsun bide benim karşıma böyle biri gelse salamam hep sen yazarsan seni cepte bilir böyle yapma onun yazmasını bekle bu iş karşılıklı olur senin onu düşünüp yazdın gibi onun da yazması lazım böyle bir durum yoksa sana ilgi gösdermiyorsa sende boşuna uraşma zaman kaybı olur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bir kere araya soğukluk girince kolay kolay geri dönüşü olmuyor sırf bunun gibi olayllar yüzünden uzun süredir ilişki yapamıyorum eğer kafana takmaya başlarsan iyice takıntı haline getirirsin

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Sürükleme değil de yanında hissetirme bak kendine ona belki bir sebepten dolayı canı sıkkındır herkesin derdi var hiç sordunmu mesela neden böyle davranıyorsun veya hissettiriyorsun bana diye?

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Öyle alıştığı içindir, sevdiğini kaybetmiş birisi olarak söylüyorum ki ilk mesajını senin atman seni üzmesin ya da düşündürmesin. Sen ona 2-3 gün mesaj atmasan o sana illaki geri dönecektir. Ancak bunu yapmak onu karşı olan güvenini sarsabilir. Mesajı atmaktan çekinme. Peşinden sürüklemeyi aklından çıkarmalısın. Senin için zararlı olur.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bence fazla kaptırma kasmada kız ne yaptığını biliyor ama sen daha farkında değilsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka kendi kendine düşünüp doğrusunu bulacaksın bence tavsiyeleri dinleme

Üye
3 HİZMET YILI
kızlar herkes bana baksın hekres konuşsun derdinlerer mesela inan seni sevmiyordur sadece tanıyıp eğlencesini almak istiyordur bilerek umut veriyordur sana bende çok yaşadım o yüzden hiçbir kızla muhattap değilim sana da tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Yaş vesaire detay vermediğin için genel bi tavsiye vericem, ben her zaman yüz yüze konuşma taraftarıyım, mümkünse rahat rahat konuşabileceğiniz bi yere davet et (sinema tarzı değil) işim var falan diyip alternatif sunmazsa (mesela cumartesi davet etmişsindir kız işim var şu gün gidelim demezse) sal kızı, kabul ederse zaten o buluşmada bişeyler netleşir. Onun dışında kesinlikle net ol, kendine eziyet etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...