Hiç bir şey olmadı diye mesaj atmış görüldü atmadım dahaKral 2 saat oldu var mı bir gelişme ?
Ne yapmamı önerirsinHiç bir şey olmadı diye mesaj atmış sadece görüldü atmadım daha
Hemen karar vermemeni öneririm de şu an kız tarafında bir sıkıntı var, acaba bir şey yapmış olabilir misin .dHiç bir şey olmadı diye mesaj atmış görüldü atmadım daha
Post automatically merged:
Ne yapmamı önerirsin
Sanmıyorum knk bir şey yapmadım tamam yazıp geçerim muhtemelen en sonda kendi geri dönüp yazar diye tahmin ediyorumHemen karar vermemeni öneririm de şu an kız tarafında bir sıkıntı var, acaba bir şey yapmış olabilir misin .d
Kral en iyisini düşünmüşsün, beklersin biraz daha sonra ne yapacağına karar verirsin. Su akar yolunu bulur. Hakkında hayırlısı olur umarım .)Sanmıyorum knk bir şey yapmadım tamam yazıp geçerim muhtemelen en sonda kendi geri dönüp yazar diye tahmin ediyorum
Teşekkür ederim adamsınKral en iyisini düşünmüşsün, beklersin biraz daha sonra ne yapacağına karar verirsin. Su akar yolunu bulur. Hakkında hayırlısı olur umarım .)
ya bro klasik kızların bilerek yaptığı peşinden koşturma taktiği.Sen kendin diyorsun saplantı yaptım diye.İşe yaramışArkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi
hacı 6-7 ayda kızın nasıl biri oldunu anlamadın mı yani o kadar süredir çıkıyoruz diyorsun bide benim karşıma böyle biri gelse salamam hep sen yazarsan seni cepte bilir böyle yapma onun yazmasını bekle bu iş karşılıklı olur senin onu düşünüp yazdın gibi onun da yazması lazım böyle bir durum yoksa sana ilgi gösdermiyorsa sende boşuna uraşma zaman kaybı olurArkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi
Öyle alıştığı içindir, sevdiğini kaybetmiş birisi olarak söylüyorum ki ilk mesajını senin atman seni üzmesin ya da düşündürmesin. Sen ona 2-3 gün mesaj atmasan o sana illaki geri dönecektir. Ancak bunu yapmak onu karşı olan güvenini sarsabilir. Mesajı atmaktan çekinme. Peşinden sürüklemeyi aklından çıkarmalısın. Senin için zararlı olur.Arkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi