vallaha kardeşim sana şöyle söyliyim kız belki çok üşengeçtir kendimden biliyorum mesajlara bakmam geç dönerim vs belkide çok ilgi vermişsindir biraz heyecan arıyordur bazı "arkadaşlar"ıyla konuşuyordur biraz bana cool takıl ayaklarına yatıyorudrArkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi
Kanka yazmadın oda yazmadıysa bilki vakit geçirmek için konuşmuş senle bsşks birini bulmuş onla yazışıyordur fazla uzatmamak en mantıklısı tsbiki karar senin vazgeçmeyi bilmek lazım zorlamanın anlamı yok yaniArkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi
Yazma hiç o da yazmazsa sal gitsinArkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi
Başından geçenleri öyle güzel anlatmıssınki reis sanki aynı olayları ben yaşadım gibi hissettimm...Hayatımda 1 kere kız arkadaşa sahip oldum fakat yaşayabileceğim şeylerin %90 gibi bir kısmını tecrübe ettim, sana diyeceğim şudur ki yazmamazlık etme lütfen, sandığın gibi değil, öyle peşinden sürüklemekle olacak iş de değil, bir gün bakmışsın hepten elinden kayıp gitmiş , basit bir mevzu ama ilerlemesi tehlikeli, sen yazmışsın cevap vermemiş devam et, illaki cevap vermemesinin nedenini açıklayacaktır. Sonrası size kalmış artık.
Kanka öyle hiçbirşey olmuyor en azından konuşsa bir hakkı filan olur en kötü reddelilir içinde kalmaz sonradan üzülmez.bişey yapma akışına bırak