Sizce ilişkim hakkında ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kank iyi oku bu yazdıklarımı - kıza her gün yaz her gün güzel cümleler kullan ve sonrasında birden itibatını kes bak nasıl da peşinden koşuyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi
vallaha kardeşim sana şöyle söyliyim kız belki çok üşengeçtir kendimden biliyorum mesajlara bakmam geç dönerim vs belkide çok ilgi vermişsindir biraz heyecan arıyordur bazı "arkadaşlar"ıyla konuşuyordur biraz bana cool takıl ayaklarına yatıyorudr

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
zamana bırak belki yolunda gitmeyen bazı şeyler vardır kendi hayatında. zaman sana ne yapman gerektiğini gösterir

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir kızla yaklaşık 6-7 aydır çıkıyoruz ve aynı yerde çalışıyoruz her şey iyi gidiyor ama bu kız ben yazmadan yazmıyor tabi bazen yazdığı falan oluyor ama dün en son gece ben yazdım iyi geceler diye bir kaç şey daha yazdım ama bugün hiç bir mesajıma bakmamış normalde aynı yerde çalışıyoruz bugün işe gitmemiştim yani bunun amacı ne ilgi çekmek mi çözemedim sizce ne yapmam lazım kızı peşimden sürüklemek istiyorum o kadar deli oldum ki. o yazmadığı için bende hiç yazmadım tabi
Kanka yazmadın oda yazmadıysa bilki vakit geçirmek için konuşmuş senle bsşks birini bulmuş onla yazışıyordur fazla uzatmamak en mantıklısı tsbiki karar senin vazgeçmeyi bilmek lazım zorlamanın anlamı yok yani

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Benim aldığım tecrübe fazla kasmıcaksın karşındaki insani darlamıcaksın ve gereğinden fazla değer vermiceksin hiç bir zaman

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
O sana yazmadığı sürece sende ona yazma kendini birdaha elde edebileceği biri gibi gösterme kaçan kovalanır hesabı.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yazma hiç o da yazmazsa sal gitsin

Alpaçino
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hayatımda 1 kere kız arkadaşa sahip oldum fakat yaşayabileceğim şeylerin %90 gibi bir kısmını tecrübe ettim, sana diyeceğim şudur ki yazmamazlık etme lütfen, sandığın gibi değil, öyle peşinden sürüklemekle olacak iş de değil, bir gün bakmışsın hepten elinden kayıp gitmiş , basit bir mevzu ama ilerlemesi tehlikeli, sen yazmışsın cevap vermemiş devam et, illaki cevap vermemesinin nedenini açıklayacaktır. Sonrası size kalmış artık.
Başından geçenleri öyle güzel anlatmıssınki reis sanki aynı olayları ben yaşadım gibi hissettimm...
Post automatically merged:

bişey yapma akışına bırak
Kanka öyle hiçbirşey olmuyor en azından konuşsa bir hakkı filan olur en kötü reddelilir içinde kalmaz sonradan üzülmez.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Sağlamdır ilişki istiyorsan sakin biun eğme her zaman katı kuralarin olsun dediği. Dedik olmasın ama fazlada huysuz olma biraz sabırlı ol sabret ama gevşeme

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
İlişkiniz hakkında endişeleriniz anlaşılır ve bu durum sizi rahatsız ediyor olabilir. Ancak, kız arkadaşınızın sizi neden yazmadığına dair birçok neden olabilir. Belki de yoğun bir iş günü geçiriyordur veya başka sorunları var ve bu nedenle iletişim kurmak için pek zamanı olmuyordur.

Bu nedenle, öncelikle kız arkadaşınızla açık bir şekilde konuşmanız ve duygularınızı paylaşmanız önemlidir. Onunla ne hissettiğinizi, neden endişeli olduğunuzu ve onunla ilişkinizi nereye götürmek istediğinizi açıkça belirtin. Böylece, birbirinizin duygularını anlayabilir ve ilişkinizi daha sağlıklı bir şekilde yönetebilirsiniz.

Ayrıca, ilişkinizdeki iletişimi güçlendirmek için, birbirinize daha sık ve düzenli olarak yazmak veya aramak gibi çeşitli yöntemler deneyebilirsiniz. Ancak, bunun da bir dengesi olması önemlidir. İletişim kurmak için sürekli olarak kız arkadaşınıza baskı yapmak veya onu rahatsız etmek, ilişkinizi daha da kötüleştirebilir.

Son olarak, kız arkadaşınızın sizinle olan ilişkisine dair net bir görüş istiyorsanız, doğrudan ona sormak ve açık bir şekilde konuşmak en etkili yoldur. Bu konuda yapabileceğiniz en iyi şey, dürüst ve açık olmak, karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde hareket etmek ve ilişkinizin ilerlemesi konusunda birlikte çalışmaktır.

Cihat
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kızın kişiğine bağlı birazcık ama üstüne gitmen daha iyi olcaktır bi bakarsın uzaklaşmış ufak nedenleri devasa sorunlar haline getirebiliyorlar tecrübeyle sabit

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bak bir kisiye x yada y sahsa kim olursa olsun fazla ilgi verildigi zaman ilgi ** oluyor o " yıldizlari ben sansürledim " anladin mi benim 3 sevgilim oldu 2 si beni aldatti takmadim takarsan sadece kendini üzmekten baska faydan olmuyor 3. sü ise 6 yillik iliskimdi ve 2. senesi suan vefat edeli ve onu gercekten ozlüyorum ama inan beni yukardan izledigi icin benim üzülmemi hic bir zaman istemezdi o yüzden üzülmemis gibi davranip ama icimde fırtınalar kopuyor ama olsun hayat devam ediyor belki üzüldügümü biliyordur ama üzülmemek gibi gosteriyorum ama yinede o belki karsima onun gibisini cikarir diye umuyorum. Bak canim kardeşim bu hayatta ailenden baska kimseye güvenmiceksin , kendinden fazla değer vermiceksin veya sevmiceksin ha bi kac sene baktin deniyorsun gercekten seviyor gercekten birakmiyor o o zaman aniden fazla bir sekilde direk sevdigini belli etme yavas yavas o zaman kacmaz direk sevgi direk değer verirseniz kizlar kacar. Her zaman soyle kural vardir kaçan her zaman kovalanir o yüzden kaçacaksin ki kovalasinlar .

Kusura Bakma biraz içimi döktüm buraya.

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
İlgi çekmeye çalışıyor ilgi meraklısı biri ilgilenirsin ilgilenirsin ilgiyi ilk kestiğin anda senin halini hatrını sormaz aldatır başıma çok geldi

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sen yazmışsın cevap vermemiş devam et, illaki cevap vermemesinin nedenini açıklayacaktır. Sonrası size kalmış artık. Meaning?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sana olan tavırlarına bakmalısın yanındaki davranışlarına eğer ki gerçekten seviyorsan peşinden koş uğraş ama çabanın karşılığını alamıyorsan da kendine eziyet etme

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ne yapacaksın biliyor musun alacaksın bir kız arkadasını gezeceksin buda bilecek gezdiğini kıskanclıktan geberecek o zaman anlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bu sana değer vermediğinin göstergesi nextle uğraşdığına değmez.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka iliski cok sacma bendde 2 yıl bı kızı sevdim yani birbirimizi sevdik konusamadik 1 yıl gecti manita halimizle engelledi falan bos is abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...