Sizce intihara eğilimi olan birisi ne yapmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
İntihara meyilli biri sizce ne yapmalı? Fikirlerinizi merak ettim.

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
aga salla geç hayat zaten kısa ya intihar aklının ucuna en son gelicek şey olmalı ne diye intihar etmek isterki insan sevgilisini kaybetmiş birinden örnek verelim hergün onun yüzünü arıyor insanın gözleri ama göremiyor ama her acı bir süre sonra kapanıyor unutuluyormu unutulmuyor tabi ama onu kaybettin diye onun peşinden gidemezsin be olum arkanda kalıcakları düşünmen lazım aileni dostlarını senin çektiğin acıyı onlarda çekicek çünkü

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kendine vakit ayırmalı, bir şeyler öğrenmeli intihar her insanın yapabileceği bir şey değildir. Yürek ister arkasında bıraktığı onca sevdiklerini düşünmeli. Kendisi için en hafif diş fırçalamak gibi bir şey de bile maksimum zevki almaya çalışmalı allah kimseye göstermesin çok kötü bir ruh hali

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyler için intihar düşünülmez

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
sebebini öğrenebilir miyim dostum
Gelecek kaygısı, iş bulamamak, ekonomi, ailevi sorunlar, psikolojik hastalıklar, toplumdan uzaklaşma isteği (özellikle kendi kuşağımdan). Tek aktivitem fitness yapmak 3 senedir gidiyorum son 1 yıldır tek aktivitem bu kaldı onun dışında bilgisayarda dolaşmaktan başka hiçbir şey yapmam.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
en yakın zamanda bi psikologla görüşmeli derim

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Uzman desteği alması. Ama en en önemlisi inanması biraz sosyal ortama akmaya çalışması gerekli bence bu kendi fikrim ben bir uzman değilim.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hiç bir fikrim yok ama böyle konunun acılması cidden üzücü

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ankara metrosunda bir olay yaşandı. 22 yaşında genç birisi intihar etti. Sebebi her ne olursa olsun intihar genel olarak yanlış bir şey çünkü toplumda yaşıyoruz, psikolojik bir rahatsızlığı olan birisi başka birisini öldürüp daha sonra da intihar edebilir. İntihara meyilli birisi ne yapmalı sorusuna gelirsek. İntihara meyilli birisi sosyalleşmeli GYM veya başka bir şey mesela bir hobi edinebilir kafasındaki düşüncelerden uzaklaşmalı bunun için eski insanlar inzivaya çekilirmiş bana göre mantıklı birazcık kafa rahatlığı her şeye çözümdür.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Gelecek kaygısı, iş bulamamak, ekonomi, ailevi sorunlar, psikolojik hastalıklar, toplumdan uzaklaşma isteği (özellikle kendi kuşağımdan). Tek aktivitem fitness yapmak 3 senedir gidiyorum son 1 yıldır tek aktivitem bu kaldı onun dışında bilgisayarda dolaşmaktan başka hiçbir şey yapmam.
İntihar etme olayı tamamen deli saçması bir olay her türk genci gibi bir hayatın var tek sen değilsin yani bu sorunları yaşayan bu tarz şeyler düşünmeyi de bırak ayrıca aynı hayatina devam et boş boş düşüncelere kaptırma kendini hiç belli olmaz hayatın neler getireceği belki spordan yürüyüp gideceksin belli mi olur

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
bence pisikologa gorunmeli cunku intar edenleri anlamiyorum ve sacma buluyorum.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bende bi dönemde bu tür şeyler hissediyodum sonra hayatımın aşkını buldum diyebilirim 2 yıl oldu ve aklımın ucundan bile geçmeyi bıraktı intihar tarzı şeyler demem o ki vazgeçme eninde sonunda iyi şeyler oluyo ilerlemeye devam

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
reis iyice düşünüp taşınmalı sonuçta kolay bişey değil

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
karşındaki kişinin duygu ve düşüncelerini dinleyip onu anladığını hissetirebilirsin ona psikolojik destek çıkman onun için en büyük etken oalcaktır

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Gardeş hayal hanem gir shorts izle emin ol bişey kalmaz no problem
Post automatically merged:

Allah sevdi kulusun herşeyi sana verseydi eğer onu hatırlaman çok zor olurdu kesinlikle intihar meyyilli bir kişi hayal hanem kısa shortları YouTube izlemeli

Allah sevdi kulusun herşeyi sana verseydi eğer onu hatırlaman çok zor olurdu kesinlikle intihar meyyilli bir kişi hayal hanem kısa shortları YouTube izlemeli

Gardeş hayal hanem gir shorts izle emin ol bişey kalmaz no problem

İzle ve konuyuda kapat dostum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hayatta sevebileceğin birilerini bulman ya da bir uğraşa sarılıp kafanı meşgul tutman lazım, bunlar dışında istediğin tedaviyi ol istediğin ilacı al yalnızca bastırmaya yarar kökten cözümü olan bir şey değil

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
İntihar hiç bir şeyin çözümü değildir. Biz bu dünyaya bir kere geldik bir dahası yok her ne olmuş olursa olsun yaşamaya devam etmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...