Gelecek kaygısı, iş bulamamak, ekonomi, ailevi sorunlar, psikolojik hastalıklar, toplumdan uzaklaşma isteği (özellikle kendi kuşağımdan). Tek aktivitem fitness yapmak 3 senedir gidiyorum son 1 yıldır tek aktivitem bu kaldı onun dışında bilgisayarda dolaşmaktan başka hiçbir şey yapmam.sebebini öğrenebilir miyim dostum
İntihar etme olayı tamamen deli saçması bir olay her türk genci gibi bir hayatın var tek sen değilsin yani bu sorunları yaşayan bu tarz şeyler düşünmeyi de bırak ayrıca aynı hayatina devam et boş boş düşüncelere kaptırma kendini hiç belli olmaz hayatın neler getireceği belki spordan yürüyüp gideceksin belli mi olurGelecek kaygısı, iş bulamamak, ekonomi, ailevi sorunlar, psikolojik hastalıklar, toplumdan uzaklaşma isteği (özellikle kendi kuşağımdan). Tek aktivitem fitness yapmak 3 senedir gidiyorum son 1 yıldır tek aktivitem bu kaldı onun dışında bilgisayarda dolaşmaktan başka hiçbir şey yapmam.
İzle ve konuyuda kapat dostumGardeş hayal hanem gir shorts izle emin ol bişey kalmaz no problemPost automatically merged:
Allah sevdi kulusun herşeyi sana verseydi eğer onu hatırlaman çok zor olurdu kesinlikle intihar meyyilli bir kişi hayal hanem kısa shortları YouTube izlemeli
Post automatically merged:
Allah sevdi kulusun herşeyi sana verseydi eğer onu hatırlaman çok zor olurdu kesinlikle intihar meyyilli bir kişi hayal hanem kısa shortları YouTube izlemeli