yoğurtlu ve salçalı soslu off acıktımAga kafama takıldıda sizce mantı yoğurtlu mu güzel yoğurtsuz mu güzel oluyor. kayserili kardeşlerimi bekliyorum yoruma
yogurtlu yenir benceAga kafama takıldıda sizce mantı yoğurtlu mu güzel yoğurtsuz mu güzel oluyor. kayserili kardeşlerimi bekliyorum yoruma
yogurtlu yenir benceAga kafama takıldıda sizce mantı yoğurtlu mu güzel yoğurtsuz mu güzel oluyor. kayserili kardeşlerimi bekliyorum yoruma
.d soruya bak yoğurtlu yenirAga kafama takıldıda sizce mantı yoğurtlu mu güzel yoğurtsuz mu güzel oluyor. kayserili kardeşlerimi bekliyorum yoruma
yoğurtsuz saf krdzmAga kafama takıldıda sizce mantı yoğurtlu mu güzel yoğurtsuz mu güzel oluyor. kayserili kardeşlerimi bekliyorum yoruma
kayserilileri tanıyorsam yogurtlu derlerAga kafama takıldıda sizce mantı yoğurtlu mu güzel yoğurtsuz mu güzel oluyor. kayserili kardeşlerimi bekliyorum yoruma
valla tadı almak istiyorsan yoğurtsuz yiyeceksinAga kafama takıldıda sizce mantı yoğurtlu mu güzel yoğurtsuz mu güzel oluyor. kayserili kardeşlerimi bekliyorum yoruma