Arkadaşlar bundan yaklaşık 3 sene önce şu anda da kullandığım bir pc var faturada dolar olarak fiyatı yazıyordu 550 dolardı şu anda yaklaşık 3000 liraya tekabul ediyor asıl konuya gelicek olursam sonuçta satarken 2. el olcağı ve 2 senedir kullanıldığı için sizce ne kadar fiyat inmem lazım şu anda piyasada 550 dolara bunun 2 3 katı hızında pc ler var onlardan birisini almayı düşünüyorum
pc bilgisi
edit ekran kartını 800 MHz a oc ladım
açıkcası bende öyle düşünüyorum tabi bu bilgisayarı babam aldığı için ona sorduğumda ancak ederi 1000 tl dediği için sizin de fikirlerinizi almak istedim
açıkcası bende öyle düşünüyorum tabi bu bilgisayarı babam aldığı için ona sorduğumda ancak ederi 1000 tl dediği için sizin de fikirlerinizi almak istedim
Eğer elden okutursan biraz daha pahalıya satabilirsin ama bilgisayarcılara götürürsen dalga geçer gibi bir fiyat verirler.Seninkinden daha iyi bir leptobum vardı adam bana 450 tl teklif etti
Letgo uygulamasından bak en fazla 1200 e gider o bilgisayar.
Eğer elden okutursan biraz daha pahalıya satabilirsin ama bilgisayarcılara götürürsen dalga geçer gibi bir fiyat verirler.Seninkinden daha iyi bir leptobum vardı adam bana 450 tl teklif etti
Kardeşim Bir Elektronik Tamiricisi Olarak Şunu Söyleyebilirim Bizimde Elimize Satmak İçin Millet Getiriyor Ve Bu PC'nin 1 Gıdım Düşük Modelini Biz Aldık 2700TL Verdik Seninde İşin Görünsün 2600TL'Ye Rahat Satarsın Tabi Adam Tanıdıktı Diye Yüksek Para Verdik Yoksa 2300TL'Den Aşşağı Olmaz Onunkide Seninki 2500-2600TL Eder.
Öyle zaten en azından konyada ki dükkanlar.Kendisi ucuza alıp 2-3 katına satmaya çalışıyor.Bazılarının donanımdan anladığı yok zaten sırf parça için istiyor.
Satış forumların da donanıma göre değerlendirme ve pazarlama yapan yerlere bak derim.Letgo da aynı şekilde,bazen sorunlu olabiliyor ama müşteri bulabilirsin.