Onaylı Üye
Bir çok sunucuda oynadım ama en toxic Tr gibi geldi bana bizim türk insanında mı bi problem var yoksa başka bi durum mu?
evet ne kadar allaha küfür varsa burada toxicler feedliyolarBir çok sunucuda oynadım ama en toxic Tr gibi geldi bana bizim türk insanında mı bi problem var yoksa başka bi durum mu?
sağol dostum kafamda daha detaylı bir yer oluştu şuandaSorun Türk insanının genel olarak "büyük kısmı ekonomiden kaynaklı" yeterli beslenememiş olmasına bağlı olarak düşük zeka seviyesine sahip olması.
Buna bende dahil olabilirim yerine göre.
Tabii genlerimizden gelen kabalık başka bir etken sayılabilir.İnsanlarımızın başka bir insana saygısı yok bunu geçtim kendisine bile saygısı yok çoğunun.Empati yetimiz yok denecek kadar az.
kesinlikletürk power
olabilir iyi bir tahmin teşekkürlerHer serverda var tabii ancak tr de tr şartları bir de soylardan gelen sinirlilik geni var insanlar artık çok gergin herkes birbirini bıçaklayacak dereceye geldi artık Türkiye'de yani sebep belli aslında da konuşmayalım
maalesef öyle çok fazla din karşıtı insan varevet ne kadar allaha küfür varsa burada toxicler feedliyolar
jg main birisi olarak çok yaşıyorum anlatamıyorum derdimi ki adamlarasınır seviyesi yuksek olduğundan kufur troll bu gibi şeyler basit bir şekilde oluyor jg koridorda gank atıp minyon ittirdikten sonra mid in bütün jg alması gibi
daha haklı yorum görmedimSorun Türk insanının genel olarak "büyük kısmı ekonomiden kaynaklı" yeterli beslenememiş olmasına bağlı olarak düşük zeka seviyesine sahip olması.
Buna bende dahil olabilirim yerine göre.
Tabii genlerimizden gelen kabalık başka bir etken sayılabilir.İnsanlarımızın başka bir insana saygısı yok bunu geçtim kendisine bile saygısı yok çoğunun.Empati yetimiz yok denecek kadar az.
yen, yetkin hayırlı olsun hocamTr de de var euw'da da birçok toxic var her yerde var ama en ağırlıklı olarak tr ve euw diyebilirim
tr ekonomisinde bu şartlarda normal yani içinde olan kini bütün pisliği lolde diğer oyunlarda yapıyorBir çok sunucuda oynadım ama en toxic Tr gibi geldi bana bizim türk insanında mı bi problem var yoksa başka bi durum mu?