Süper Üye
Bence Konya olacak
demedi demeyin rez alın
Buna fena güldüm.Beşiktaşlıyım Ama Trabzon Spor Şampiyon Olur Galatasaray ın Maçlarını TRT de sporda izleriz
Yedirmezler. Keşke olsa ama şampiyon belli maalesefBence Konya olacakdemedi demeyin rez alın
Hocam yedirmezler doğru ama konya iyi geliyor bence bi şansı varYedirmezler. Keşke olsa ama şampiyon belli maalesef
inşallah olur diyelim valla Konya desteklerim yeter ki olsunHocam yedirmezler doğru ama konya iyi geliyor bence bi şansı var![]()
Hocam yani normalde galatasaraylıyım ama bu yıl yüzümüz gülmüyor mecbur konyayı destekliyoruz trabzon oldu olacağı kadar şampiyoninşallah olur diyelim valla Konya desteklerim yeter ki olsun
sen dua et gs düşmesin ligdenHocam yani normalde galatasaraylıyım ama bu yıl yüzümüz gülmüyor mecbur konyayı destekliyoruz trabzon oldu olacağı kadar şampiyon@LazHayalet duymasın bu dediklerimi keser beni
![]()
Valla düşersede şaşırmam artık seneye maçları bedava izlerizsen dua et gs düşmesin ligden![]()
gs düşerse ligin tadı kalmaz. bu arada ben de fb liyim. süper lig demek fb gs demekValla düşersede şaşırmam artık seneye maçları bedava izleriz![]()
Hocam inan doğru diyorsun ama gidişat böyle gibi gs eski maçlara bi bak full mağlubiyet umarım düşmez diyeyim. Fenerin halide pek iyi sayılmazgs düşerse ligin tadı kalmaz. bu arada ben de fb liyim. süper lig demek fb gs demek
trabzon başka nasıl şampi olacak. gs de düşmez zaten. düşürmezlerHocam inan doğru diyorsun ama gidişat böyle gibi gs eski maçlara bi bak full mağlubiyet umarım düşmez diyeyim. Fenerin halide pek iyi sayılmaz![]()
ayıp ayıpHocam yani normalde galatasaraylıyım ama bu yıl yüzümüz gülmüyor mecbur konyayı destekliyoruz trabzon oldu olacağı kadar şampiyon@LazHayalet duymasın bu dediklerimi keser beni
![]()
Usta memleket olmasa desteklerim tabiki neden desteklemeyeyimde şimdi babam falan üzülmesin adamayıp ayıpTrabzon'u destekle len Konya ne ya
trabzon kesin salmayacak eminimçoğu kişi trabzon desede bazı kişiler trabzonun salacagını idda ediyor hadi bakalım yorumları alalım![]()
GS lig düşerse ortalık fena kızışırsen dua et gs düşmesin ligden![]()