Yok dostum öyle birşey bi tanesini kapatmaya çalışınca zaten direk hepsi kapanıyorarka planda 19 tane chrome sekmesi açık. Ondan böyle gözüküyor .
Opera nasıl peki? veya yandexWindowsun kendi tarayıcisi daha iyidir bence yine sen bilirsin bi tik yavaş ama rahatsız edici bir şey değil.
hocam cok fazla ram tüketiyor google chrome benim pc 3 gb ramYok dostum öyle birşey bi tanesini kapatmaya çalışınca zaten direk hepsi kapanıyor
Post automatically merged:
Opera nasıl peki? veya yandex
yani öneri tarayıcı ve silmeli miyim?hocam cok fazla ram tüketiyor google chrome benim pc 3 gb ram![]()
bende cok yiyorÖneri: Opera indir. Çok az ram yiyor ve kendi VPN'si var![]()
VPN'ye ihtiyacım yok fazla yemesin yeterÖneri: Opera indir. Çok az ram yiyor ve kendi VPN'si var![]()
baXen reis konuştuysa doğrudurOpera kullanmanı öneririm. Daha az bellek kullanır iken kendisine ait adblock ve vpn gibi ekstra özellikleri ve Daha hoş bir dizaynı mevcut. İstediğin gibi yapılandırabilmen için de imkan tanıyor. Bana kalırsa da Chrome'dan çok daha seri çalışıyor.
Opera mı ? 40% - 60% arası yiyor. Chrome'ye göre çok daha iyiSende ne kadar yiyor? @SkyNorth
baya canmış ya hayvan gibi harcıyor çöp tarayıcıChrome Candır
Böyle düşünüyorsan neden konu açtın ?baya canmış ya hayvan gibi harcıyor çöp tarayıcı
imzan hoşuma gidiyoropera kullan chrome iyi değil
imzan hoşuma gidiyoropera kullanıcam bu arada