sanmam. ama e spor oyuncular dışındakiler uzun süre oynamıyor.
yani koşarak vurma ve çok saçma bir silah olan odin demi etkilemiyor sence ?valorant önümüzdeki 5 6 yıl boyunca düşüşe geceğeçini düşünmüyorum çağın en popüler oyunu lolü geçti diyebiliriz sanırım![]()
Valorant becoming PUBG with Ares bufftamamda bazı herolar saçma deilmi nenon mesela kayarak vuruyor bence acil nurflenmesi lazım
lol pubg cs vs vs. bunlar valoya biraz uzak oyunlar şahsen valo oynayan biri olarka lol ve cs beni hiç sarmıyor valo alternatifi olamaz bu oyunlar bencevar lol pubg vs vs
Post automatically merged:
ares biraz öyle olmuş evet ama düzelttiler diye biliyorum
Post automatically merged:
e spor olmayan oyuncular bırakyıor zaten![]()
Bir oyuna ne kadar cok guncelleme gelirse oyun o kadar zzevksiz hale gelir oyuna 1 2 hafta ara verenler oyuna dondugunde ya yeni harita gelıyor yada yeni karakter getiriyorlar gercekten oyunda troll desen her mac var selamın aleykum dediginde bile adam ana avrat sovuyor büyüzden cidid anlamda oyuncu kaybı var valoda bunu kendileride dile getiriyor zatenvalorant oyununda sanki oyuncular yavaş yavaş bırakmaya başladı gibi ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
buna takılan çok fazla kişi olduğunu düşünmüyorum şansa sende vurabiliyosunyani koşarak vurma ve çok saçma bir silah olan odin demi etkilemiyor sence ?
yeni çıkan birsürü oyun var yani hatalar düzeltilmezse bırakılabilir.lol pubg cs vs vs. bunlar valoya biraz uzak oyunlar şahsen valo oynayan biri olarka lol ve cs beni hiç sarmıyor valo alternatifi olamaz bu oyunlar bence
şans oyunu olması iyi bişeymi ? bence deilbuna takılan çok fazla kişi olduğunu düşünmüyorum şansa sende vurabiliyosun