pay to win var sayılır aslında skilli vandal hile gibi vuruyor bide daha kolay adam vuruluyor gibime geliyor.Başka ne oynucaklar ki valoda azalma pay to win gelene kadar olmaz bence.
zannetmiyorum cogu arkadaşım bıraktı ve bırakanları dc de görüyorum koşarak vurmalar falan saçma hal almaya başladı gibiValo düşmez. Aksine daha fazla oyuncu kitlesini içerisine çeker. 2 yıldır var zaten oyun ileride daha büyük kitlelere ulaşacaktır.
ne konuda ayn ?bence herşey aynı
psikolojik tamamen xdpay to win var sayılır aslında skilli vandal hile gibi vuruyor bide daha kolay adam vuruluyor gibime geliyor.
LoLde bile aynı muhabbet dönüyor ama gel gör ki oyuncu eksilmiyor hiçbir şekilde. Bırakanlar her zaman geri dönerler brom.zannetmiyorum cogu arkadaşım bıraktı ve bırakanları dc de görüyorum koşarak vurmalar falan saçma hal almaya başladı gibi
Post automatically merged:
ne konuda ayn ?
neden ama görünüşü bile vuruyor bencepsikolojik tamamen xd
metin2 içinde böyle diyorlardı şimdi oyuncu kalmadı dönende yokLoLde bile aynı muhabbet dönüyor ama gel gör ki oyuncu eksilmiyor hiçbir şekilde. Bırakanlar her zaman geri dönerler brom.
Kanka Metin 2 PvPler çıktığı için ana sunucuda oyuncu kalmadı. Onun dışında Riot oyunlarına tam destek veren bir firma. Çürümesine asla izin vermezler.neden ama görünüşü bile vuruyor bencegüven geliyor insana
metin2 içinde böyle diyorlardı şimdi oyuncu kalmadı dönende yok![]()
güven gelmesi psikoloji değil mi silah aynı silahneden ama görünüşü bile vuruyor bencegüven geliyor insana
metin2 içinde böyle diyorlardı şimdi oyuncu kalmadı dönende yok![]()
evet bence hile hariç diğer sebeplerden ban yiyen oyuncular 3 kez ban yemeleri sonucunda hwid ban atılmalıe spor konusunda çok iyi ilerliyor ama normal oyunculara bakarsak oyunuma çok fazla çocuk geliyor ve hakaret içeren sözler sarf ediyorlar bu da oyunu kötü etkileyen faktörlerden birisi
lol pubg vs. valorant alternatifi mi ? metasında skill olan bir 5-5 takım fps oyunu ? hadi pubg fps olmamasına rağmen fps modu var silahlı oyun eyvallah. Peki ya lol ? lol moba sektöründe bir oyun nasıl alternatifi olabilir ?var lol pubg vs vs
bırakan çoğu oyuncu pubg ye veya lol e gidiyor koşarak hs yemektense bu oyunları oynuyorlar.lol pubg vs. valorant alternatifi mi ? metasında skill olan bir 5-5 takım fps oyunu ? hadi pubg fps olmamasına rağmen fps modu var silahlı oyun eyvallah. Peki ya lol ? lol moba sektöründe bir oyun nasıl alternatifi olabilir ?