Size bıçak çekseler ne yapardınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bıçak çeken birisine karşı erkeklik yapmak aptallıktan başka bir şey değildir. Yarın bir gün kaybedicek hiçbir şeyi olmayan birisi bıçağı kıçınıza saplar ömür boyu tekerlekli sandalyede yaşarsınız gençliğiniz hayatınız biter.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum bıcak cekseler dırek kacarım acık konusayı m:D

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
kafasına sıkardım 2 tane 2

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
karnında bi kelebek hissettir

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
üstüne yürürdüm ve büyük ihtimalle korkup bıçağı atardı

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Beklemediği anda çeneye hızlı bir yumruk sonra da kaç :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bıçağı çeken kararlı olsaydı şuan bunları yazamazdın.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Beklemediği anda çeneye hızlı bir yumruk sonra da kaç :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Selamünaleyküm, 15 yaşındayım. Lise 2. sınıfa gidiyorum, daha önce bir yerde çocukla kavga etmiştik. İki kişiydik, emin olun. Haklı olan bizdik, 20 kişi geldiler. Şakasız diyorum, dayak yemeden dövüp, çıktık. Allah'a şükür boksta kendimi savunmayı öğrendim. 2016 Samsun boks birincisi oldum, olay kapandı. Normal yürüyordum, üç tane çocuk geldi ve dedi ki sen benim abimi dövmüşsün, adam ol dedi. Abim senin yüzünden hastanelik oldu dedi, bir aparkarta hastanelik oluyorsa artık ne diyebilirim ki? Sonra bıçak çekti bana, ben de üstüne gittim. Eli falan titredi, saplamaya yüreği yetmez öyle kolay kolay bıçağı. Elinden düşürdüm, yere düşürdüm. Bir de kendisini bayağı vurdum, kaşı kanadı. Sonra bir tane abi geldi, zamanında üstçavuş muymuş neymiş, geldi çocuktan çakıyı aldı. Ben de olayı alabildiğim kadar alttan aldım en başta, oraları anlatırsam metin çok uzun olur.

Siz olsanız ne yapardınız?
yaşı küçükse 2 korkuturum kaçar ama böyle serinkanlıysa kaçarım çıplak elle adama dalamam

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kankalarım valla spor hayat kurtarır bizim mekanda aikido ve boks öğretiliyordu gönüllü bir dernekti başıma gelmişti eğer bir spor geçmişiniz yoksa elinize polar olur ceket olur zincir gibi elinize korunacak şekildi tüm el az bağlayın bıçaklı eleman üzerinize yürüdügünde polar ceketli bıçağın üstüne atıp çekmeye çalışın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Selamünaleyküm, 15 yaşındayım. Lise 2. sınıfa gidiyorum, daha önce bir yerde çocukla kavga etmiştik. İki kişiydik, emin olun. Haklı olan bizdik, 20 kişi geldiler. Şakasız diyorum, dayak yemeden dövüp, çıktık. Allah'a şükür boksta kendimi savunmayı öğrendim. 2016 Samsun boks birincisi oldum, olay kapandı. Normal yürüyordum, üç tane çocuk geldi ve dedi ki sen benim abimi dövmüşsün, adam ol dedi. Abim senin yüzünden hastanelik oldu dedi, bir aparkarta hastanelik oluyorsa artık ne diyebilirim ki? Sonra bıçak çekti bana, ben de üstüne gittim. Eli falan titredi, saplamaya yüreği yetmez öyle kolay kolay bıçağı. Elinden düşürdüm, yere düşürdüm. Bir de kendisini bayağı vurdum, kaşı kanadı. Sonra bir tane abi geldi, zamanında üstçavuş muymuş neymiş, geldi çocuktan çakıyı aldı. Ben de olayı alabildiğim kadar alttan aldım en başta, oraları anlatırsam metin çok uzun olur.

Yapabileceğini yapmışsın zaten. Genelde öyle 20 kişi gezen gruplarda 2 kişiyi döversen 5 kişi kalırlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
gasp çetesinee denk gelmiştim bi ara 8 9 kişilerdi telefonumu almaya çalışınca bir lavuk direk çakıyı çıkarıp kolunu çizdim sonrasında diğer lavuklardan biri baksırına soktuğu ekmek bıcağını cıkardı kolunu cizdiğim eleman telefonumu çekişirtirmeye çalışıyordu elimden benden yaşça büyük hepsi tahmini 23-24 kürt bunlar belli bu olay yaşanırken 16 yaşındaydım btw. neyse kolumu çekiştiren ucube 30cmlik ekmek bıcağı cıkaran reisi diğer eliydi iktirdi arkadaki korkaklar izledi sadece bunların arkadası yardım edin diye bağırdım gelen olmadı bildiğin insanlar umursamadı son anda got korkusuyla telefonu cektim bu seferde cakımı almaya calıstı JADGBVHWKFADFCNASBKJ almaya calısırken elini kesti andaval diğer ekmek bıcaklı reisi tuttu 1 2 kişi falan adam bağırıyordu bana biz boş geziyozmu la bebe dedi işte. bu olay şöyle başlamıştı benden birini aramak için telefonumu istediler adamlar 8 9 kişi birinde vardır kontür illa yani zaten daha önceden gasp edildiğim için tecrübeliyim aynı bu şekilde gasp edilmiştim. neyse bu mallardan birinin omzunu ve elini kestikten sonra ani bir adrenalin patlamasıyla telefonla cakıyı caldırmadan kosmaya basladım arkama bile bakmadım evim yakındı zaten komilik yaptığım düğün salonundan dönüyordum koşarken beni fark edipte yardım etmeyen bir dayıyı iktirdim kasıtlı olarak yapmadım önüme cıkınca korktum sadece evime gittikten sonra bir kaç gün oradan geçmedim hatta sabahları evden cıkarken bile gergindim bi etrafı kontrol ediyordum eve gidince direk babamı aradım haberdar ettim olaydan sağolsun para yolladı calısmıyayım diye eyw baba.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bunlar boş muhabbetler arkadaşlar. Devir cehalet devri 14 15 yaşındaki çocuklardan kendinizi bozdurmıcaz derken çizdirirsiniz dikkat edin. Fazla erkekliğin lüzmu yok :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

bişey yapmazdım bomboş bi hayat yaşıyorum salardım kendimi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sakin takılmaya çalışırdım, malum kanım kaynıyor ise Allah ne verdiyse çata pata devam.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kavga etmek aşağılık insanlara göre bir şey asıl kavga zekayla verilen savaştır bana bıçak çekebilecek cesaretleri olmadığı gibi sebepleri de yok eğer çekerlerse benden iriyse kaçarım yakalayamaz zaten

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Bizde boş değiliz be dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...