Size bıçak çekseler ne yapardınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka korkmamalısın üzerine yürümelisin vesaire diyenleri aldırma bıçağı gördüğün an topukların kıcına vura vura kac

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ağır kolpa seziyorum 2 vs 20 çıkmak neredeyse imkansız ikiniz de 2 metre 120 kilo 20 çocuk da 160 45 kilo ise öyle bir şey olabilir tabi ama kolpa olması olası

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Al yanına bi emanet sende boş gezme :D yada hic bulasma oyle tiplere

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Selamünaleyküm, 15 yaşındayım. Lise 2. sınıfa gidiyorum, daha önce bir yerde çocukla kavga etmiştik. İki kişiydik, emin olun. Haklı olan bizdik, 20 kişi geldiler. Şakasız diyorum, dayak yemeden dövüp, çıktık. Allah'a şükür boksta kendimi savunmayı öğrendim. 2016 Samsun boks birincisi oldum, olay kapandı. Normal yürüyordum, üç tane çocuk geldi ve dedi ki sen benim abimi dövmüşsün, adam ol dedi. Abim senin yüzünden hastanelik oldu dedi, bir aparkarta hastanelik oluyorsa artık ne diyebilirim ki? Sonra bıçak çekti bana, ben de üstüne gittim. Eli falan titredi, saplamaya yüreği yetmez öyle kolay kolay bıçağı. Elinden düşürdüm, yere düşürdüm. Bir de kendisini bayağı vurdum, kaşı kanadı. Sonra bir tane abi geldi, zamanında üstçavuş muymuş neymiş, geldi çocuktan çakıyı aldı. Ben de olayı alabildiğim kadar alttan aldım en başta, oraları anlatırsam metin çok uzun olur.

Siz olsanız ne yapardınız?
kaçardım

Üye
3 HİZMET YILI
yüksek ihtimal hızlıca kaçardım fırlatcak hali yok her halde bıçağı fırlatırsada yapcak bişi yok ölürüz

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bakıyorum forumda herkes izlediği dizilerden etkilenerek yorum yapıyor, arkadaşlar o işler öyle değil işin ucunda canınız olduğu zaman kaçarsınızda kovalarsınızda merak etmeyin. Benden size tavsiye öyle her bıçak çekenin eline koluna atlamayın.:D

Üye
3 HİZMET YILI
Selamünaleyküm, 15 yaşındayım. Lise 2. sınıfa gidiyorum, daha önce bir yerde çocukla kavga etmiştik. İki kişiydik, emin olun. Haklı olan bizdik, 20 kişi geldiler. Şakasız diyorum, dayak yemeden dövüp, çıktık. Allah'a şükür boksta kendimi savunmayı öğrendim. 2016 Samsun boks birincisi oldum, olay kapandı. Normal yürüyordum, üç tane çocuk geldi ve dedi ki sen benim abimi dövmüşsün, adam ol dedi. Abim senin yüzünden hastanelik oldu dedi, bir aparkarta hastanelik oluyorsa artık ne diyebilirim ki? Sonra bıçak çekti bana, ben de üstüne gittim. Eli falan titredi, saplamaya yüreği yetmez öyle kolay kolay bıçağı. Elinden düşürdüm, yere düşürdüm. Bir de kendisini bayağı vurdum, kaşı kanadı. Sonra bir tane abi geldi, zamanında üstçavuş muymuş neymiş, geldi çocuktan çakıyı aldı. Ben de olayı alabildiğim kadar alttan aldım en başta, oraları anlatırsam metin çok uzun olur.

Siz olsanız ne yapardınız?
Bu devirde boş gezilmez

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
brom sende boş gezme yorumlarını yazan arkadaşlara çok aldanma derim sonuçta yanındaki bıçakla adam deşmek kolay bişey değil kaçmaya çalış 10/9 bela geliyorsa üstüne kaç 10/1'de beladan kaçamıyor musun bela sen ol insan hayatı değerlidir adam asıp kesmeyle işler yürümez
sen gerekeni yapmışsın ne olur ne olmaz diye gene bıçak taşıyabilirsin korkutma amaçlı
iyi forumlar :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
n8 story bruh neyse neyse hakkını savunmuşsun iyi etmişsin

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
en iyisini yapmışsın ellerine sağlık coni

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben geri vites tak hiç adli işler falan uğraşılmaz ana kuzuluğundan devam bro

Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
5 dakikalık delikanlılık için riske değmez canından önemli bir şey yok

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kaçar giderim başka ne yapiyim öliyim mi ddffdsfsdfsd

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hiç bişey yapmam vursunda kurtulak dayı ya

Üye
3 HİZMET YILI
aga taktiksel hareket etmek lazım yeri gelince kavga yeri gelince topuk. Benimde kavga ettiğim bir çocuk vardı ertesi gün 8-9 kişi toplamış falan beni kıstırmışlardı baya alttan aldım özür diledim falan dayak yemeden kurtuldum ordan, sonraki gün çocuğu tek yakalayıp baya sağlam dövmüştüm en son kalkmak için kafasını kaldırdığında suratına tekme attığımı hatırlıyorum, baya önceydi tabi liseye ya yeni başlamıştım ya da lise 2 falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...