Çözüldü Sniper Elite 4 Kasma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar rx6600 r5 5500 bir sistemim var calıştıramadığım bir oyun olmadı fakat bu sniper elite 4 beni deli etmek üzere oyun loading ekranı 900 fps gösteriyor oyun açılınca açılış ekranı ve oyun içi 1 2 fps gösteriyor ayarlar bile açılmıyor nedir bunun çözümü yardım eder misiniz

Çözüm
Edit: Ekran paylaşımı ile kullanıcının işletim sistemi ve sniper elite 4 oyunu ile optimizasyon sorunu yaşadığını tespit ettik. Mevcut işletim sistemi ile optimize oynayamayacağı söylenip gereken işletim sistemi ve ayarlar ile ilgili bilgi verildi, konuda uzlaşıldı ve çözüm sağlandı konu kilit.
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Oyunu hangi platform üzerinden satın aldınız?

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Yüklemeden kaynaklı bir hata olabilir eksik veya hatalı bir şekilde yüklenilmiş olması muhtemel. Kütüphaneniz üzerinden oyuna sağ tıklayıp özellikler deyin, yüklü dosyalar sekmesine tıklayın ve oyun dosyaları bütünlüğünü doğrula deyin ardından sorununuz çözülmez ise tekrar konu üzerinden çözülmediğini dile getirin farklı bir çözüm yolu arayalım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Yüklemeden kaynaklı bir hata olabilir eksik veya hatalı bir şekilde yüklenilmiş olması muhtemel. Kütüphaneniz üzerinden oyuna sağ tıklayıp özellikler deyin, yüklü dosyalar sekmesine tıklayın ve oyun dosyaları bütünlüğünü doğrula deyin ardından sorununuz çözülmez ise tekrar konu üzerinden çözülmediğini dile getirin farklı bir çözüm yolu arayalım.
sata ssdye kurmuştum oyunu bide türkçe yama yapmistim türkçe yamayı kaldirdim düzelmedi şimdi sildim m2 ye kuruyorum tekrarlanırsa aynı hata yazacağım

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
düzelmedi halen daha inanılmaz kasıyor

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
düzelmedi halen daha inanılmaz kasıyor
Anti Aliasing ve Lower post processing ayarlarınız kapalı mı? Anladığım kadarıyla sadece bu oyunda sıkıntı yaşıyorsunuz dolayısıyla driver problemini eliyorum. Ayrıca oyun içi grafik ayarlarınızı ss alıp atarsanız memnun olurum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Anti Aliasing ve Lower post processing ayarlarınız kapalı mı? Anladığım kadarıyla sadece bu oyunda sıkıntı yaşıyorsunuz dolayısıyla driver problemini eliyorum. Ayrıca oyun içi grafik ayarlarınızı ss alıp atarsanız memnun olurum.
1699188575792.png
default ayarlar ile giriyorum hic ellemedim

1699188898957.png

fps değeri gördüğünüz gibi grafik kısmına erişemiyorum çok kastığı için :(

Son düzenleme:
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Edit: Ekran paylaşımı ile kullanıcının işletim sistemi ve sniper elite 4 oyunu ile optimizasyon sorunu yaşadığını tespit ettik. Mevcut işletim sistemi ile optimize oynayamayacağı söylenip gereken işletim sistemi ve ayarlar ile ilgili bilgi verildi, konuda uzlaşıldı ve çözüm sağlandı konu kilit.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...